Spontane doelgerichte cursus met effectieve inhoud.

Hi,
Hi,
Dank je voor je feedback! Fijn om te horen dat je de cursus doelgericht en effectief vond. We streven ernaar om een leerervaring te bieden die zowel spontaan als waardevol is. Mocht je nog opmerkingen of vragen hebben, dan horen we dat graag!
Roxanne

Wouter Hesselink

Arbo centrum was voor mij een zeer aangename plek om mijn cursus te mogen volgen.

Van der Boom

Slecht

Op welke locatie heb je de cursus gevolgd?

Den Haag

Hi Raymond,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent. We nemen graag contact met je op om te begrijpen wat er misging en hoe we dit kunnen verbeteren.
Zou...
Hi Raymond,
Zou je contact met ons op willen nemen door een e-mail te sturen naar info@ARBOcentrum.nl of te bellen naar +31 (0) 88 123 0 888.
Mylene

Roy Verhagen

Lange zit maar het was te doen

O.Smits

Goede comunicatie en overleg

Cor van der Valk

Prima locatie

Hi Cor,
Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de locatie. Als je nog tips of opmerkingen hebt, laat het gerust weten!
Roxanne