Redelijk

Hi,
Hi,
Bedankt voor je feedback! We horen graag wat we kunnen verbeteren om je ervaring de volgende keer nog beter te maken. Je kunt contact met ons opnemen via info@ARBOcentrum.nl of door te bellen naar +31 (0) 88 123 0 888.
Mylene

Dat ik weer wat ervaring opgedaan hebt

Richard Horst

Ik kom hier steeds omdat alles goed is en professioneel
Ook de afhandeling van de facturatie vind ik persoonlijk heel netjes

Hi Richard,
Hi Richard,
Bedankt voor je fijne reactie! Geweldig om te horen dat je telkens weer tevreden bent met onze professionele aanpak en de nette afhandeling van de facturatie. We waarderen je vertrouwen in ons!

Visser

Locatie is wel saai in Capelle

Fup Goudswaard

De cursus door de docent en het studiemateriaal sluiten prima aan bij de eisen van de VCA VOL

Hi Fup,
Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat zowel de docent als het studiemateriaal goed aansluiten bij de VCA VOL-eisen. We zijn blij dat je tevreden bent!
Met veilige...
Hi Fup,

Rustig, gemoedelijk en leerzaam

Goed duidelijk en doel gericht