Jessy van den Berg

Fijne cursus gehad, goede uitleg, mooie presentatie!

Goede ervaring prima cursus

De leraar sloot goed aan bij onze groep en heb dit als zeer positief ervaren.

The course was generally good. The teacher, Lukas, guided everyone patiently and carefully. I don't think anyone had any questions left in their mind

van Vliet

Ik heb een goede ervaring opgedaan met ARBO centrum. De instructeur gaf heel fijn les, goed interactief en op een manier dat we onze aandacht erbij konden houden. Verder werd lunch netjes verzorgd... Ik heb een goede ervaring opgedaan met ARBO centrum. De instructeur gaf heel fijn les, goed interactief en op een manier dat we onze aandacht erbij konden houden. Verder werd lunch netjes verzorgd op locatie en konden we goed de praktijk oefenen.

Reactie ARBO centrum:

Hi van Vliet,
Hi van Vliet,
Bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback! Fijn om te horen dat je de les interactief en boeiend vond. We zijn blij dat je de lunch en de praktische oefeningen ook waardeerde. We streven er altijd naar om een complete en prettige ervaring te bieden!
Met veilige groet,
Mylene