Marco

Prima ervaring. Ik stuur al geruime tijd kandidaten voor VCA en hoogwerker naar het Arbocentrum

Eric

Super

Wat was de naam van de instructeur?

Nicky

Op welke locatie heb je de cursus gevolgd?

Houten

H.P.A de Graaf.

Altijd duidelijk en helder in uitleg en handelingen van de op dat moment vragende hulp, ook in eventuele naweeën van een situatie als deze achteraf aankomt, duidelijk in het uitleggen van de... Altijd duidelijk en helder in uitleg en handelingen van de op dat moment vragende hulp, ook in eventuele naweeën van een situatie als deze achteraf aankomt, duidelijk in het uitleggen van de verwerkingsprocessen wat er eventueel kan ontstaan. Duidelijke informatie van de instructeur en door uitleg eigen ervaring een heldere beeld kunnen vormen, met daarbij het gevoel van betrouwbaarheid en deskundigheid.(BHV)

Goed georganiseerd en vakkundig personeel

Hans vd Riet

Perfect

Reactie ARBO centrum:

Hi Hans,
Dank je wel! Fijn om te horen dat alles perfect was. Als je in de toekomst nog feedback hebt of iets anders wilt delen, staan we altijd voor je klaar!
Met veilige groet,
Roxanne

Ted Riemersma

Van mij mag het

Duidelijk verhaal. Goed geregeld met de lunch. Aanrader als je op korte termijn een cursus nodig hebt.

Reactie ARBO centrum:

Hi,
Hi,
Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat het verhaal duidelijk was en dat de lunch goed geregeld was. We zijn blij dat je de cursus aanbeveelt voor wie snel een opleiding nodig heeft. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar!
Met veilige groet,
Roxanne