We hebben Eelco gevraagd om bij de ontwikkeling van een hulpmiddel om chauffeurs minder te laten bukken mee te denken en het resultaat te beoordelen en te verbeteren. Dit heeft hij op een prettige,...We hebben Eelco gevraagd om bij de ontwikkeling van een hulpmiddel om chauffeurs minder te laten bukken mee te denken en het resultaat te beoordelen en te verbeteren. Dit heeft hij op een prettige, praktische no nonsense manier gedaan, wat past bij onze branche.
Misha/Intertrust
Ik vond de cursus verfrissend en de inhoud erg goed toepasbaar in de praktijk. De cursus wordt op een 'speelse' manier gegeven waardoor je gefocust blijft. Er is genoeg ruimte voor eigen inbreng en...Ik vond de cursus verfrissend en de inhoud erg goed toepasbaar in de praktijk. De cursus wordt op een 'speelse' manier gegeven waardoor je gefocust blijft. Er is genoeg ruimte voor eigen inbreng en het uitwisselen van ervaringen.
Saskia Coomans, King Cuisine
Vriendelijk en nuttige tips
Ziegler Nederland B.V.
Ervaren en praktijkgerichte opleider
COFRA
Goede deskundige die op concrete wijze invulling weet te geven aan probleem oplossing.
St Sprank
Prima advies
OTIS Legal Solutions
Eelco is zeer kundig en ervaren. Ik heb veel aan zijn adviezen gehad!
Vleesvee Integratie Twente
Professioneel, heldere en duidelijke communicatie.