John Rooij

Snel geregeld

Zijn er aspecten binnen het aankoopproces die verbeterd kunnen worden? Zo ja, welke?

Marcel Vossen

Positief

nee

bert van rooij

Goed.wee

Weet ik niet

Reactie Arbowinkel.nl:

Hi Bert,
Bedankt voor je reactie! Fijn dat alles goed was met je bestelling. Als je nog iets wilt delen of vragen hebt, hoor ik het graag!
Met veilige groet,

Heel goed

Dick Biesta

nee

Gerard Wijnsma

De factuur die na online betaling nog verstuurd wordt, mag wel duidelijker. Het geef de indruk dat je nog niet betaald hebt. Na telefonisch contact is dat vriendelijk recht gezet.

Ewitt Kerkman

Ik kreeg de brandblussers zonder sticker !
Ivm telefoon app bestelling , stond het er niet gelijk bij op de regel ! Apart stickers bestellen. De bestelling via website kan beter !
Daarin...
Ik kreeg de brandblussers zonder sticker !
Daarin vind ik dat onjuist.
Ik belde erover en moest de blussers maar terugsturen 🤷🏼‍♂️🙃
Waarom niet een paar stickers op nieuw geleverde blussers.

Grt Kerkman

Hans Vos

Snelle levering en reactie op mail

Hans Kambier