René Stayen

Zijn er aspecten binnen het aankoopproces die verbeterd kunnen worden? Zo ja, welke?

Reactie Arbowinkel.nl:

Hi René,
Bedankt voor je reactie! Fijn dat alles naar wens was. Als je nog iets wilt toevoegen of vragen hebt, laat het gerust weten!
Met veilige groet,
Roxanne

Nel Mostert

Ruan

Overzichtelijk en goed.

Luna van Uunen

De verzendkosten

D Voller

Administratie/financieen. Bij de 1e aankoop van de helm is bij jullie de betalingniet helemaal duidelijk geweest. het bedrag van € 36,18 is op 3/11/2024 betaald . Later ontvingen wij een mail dat... Administratie/financieen. Bij de 1e aankoop van de helm is bij jullie de betalingniet helemaal duidelijk geweest. het bedrag van € 36,18 is op 3/11/2024 betaald . Later ontvingen wij een mail dat wij het bedrag moesten betalen. wij hebben hierop een mail d.d, 4 november gestuurd. een antwoord hierop hebben wij niet ontvangen.

Savio Davids

Jeff Pereira

Goed, eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk

jan schijndel

Zeer goed

A Groot

Sandra

Scherpe prijzen en snelle levering

Reactie Arbowinkel.nl:

Hi Sandra,
Hi Sandra,
Dankjewel voor je feedback! Goed om te horen dat je tevreden bent met zowel de prijzen als de snelle levering. We blijven ons inzetten om kwaliteit en service op dit niveau te houden. Mocht je nog iets nodig hebben of suggesties hebben, laat het gerust weten!
Met veilige groet,
Roxanne