A Hensen

Zijn er aspecten binnen het aankoopproces die verbeterd kunnen worden? Zo ja, welke?

Als gast inloggen

Marian Aerts

nee

Pieter Tramper

Tom van Dam

Duidelijke website en snelle levering.

Geen idee, veriep prima.

Reactie Arbowinkel.nl:

Hi Tom,
Hi Tom,
Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je onze website duidelijk vond en dat de levering snel was. We blijven ons best doen om het bestelproces zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Als je nog tips of suggesties hebt, horen we dat graag!
Met veilige groet,

Heel duidelijk

n.v.t.

Karin van Dongen

Niet ok

Ik probeer al een week in contact te komen omdat het verkeerde is opgestuurd maar hoor niks

Ger Kiers

N.v.t

nvt

Wobbe Dijkstra

zoek woorden, zodat je eerder bij het produckt kan komen. stabiliteit van uw softare pakket, geeft nog eens een storing

Reactie Arbowinkel.nl:

Hi Wobbe,
Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat alles naar wens was. Mocht je nog opmerkingen of suggesties hebben, laat het gerust weten!
Met veilige groet,
Roxanne

Mirjam Grob

Supersnelle levering

Iets minder e-mails over de levering zou ik fijner vinden.