Teleurstellend. Bestelling geplaatst en die blijkt niet in behandeling te zijn genomen. Op de dag van levering gebeld en dat wordt doodleuk verteld: Ow degene die dit zou verzorgen is er niet en is...Teleurstellend. Bestelling geplaatst en die blijkt niet in behandeling te zijn genomen. Op de dag van levering gebeld en dat wordt doodleuk verteld: Ow degene die dit zou verzorgen is er niet en is er niet aan begonnen. Je zou op z'n minst een paar dagen vooraf een update verwachten dat het niet gaat lukken, zodat we nog de kans hebben om zo'n bedrukt hesje ergens anders te regelen. Kortom heel teleurstellend, helaas....
jean schroen
Jammer, wat er in de box moest zitten, volgens bijgaand lijstje, was niet alles compleet, helaas
Peter Eypen
Wij hebben de bestelling gedaan.... betaald, maar nog niets ontvangen! Dus mijn mening is dat het wel lang duurt! Misschien kunt u dit voor ons even nakijken?
Fourwards
Snelle levering , veel keuze in de webshop
Lineke Dekker
Slechte zaak hoor, ik zit nog steeds te wachten op de verbanddozen. Al gebeld en waren in bestelling, werden opgehaald. Volgende dag nog 10 andere dozen besteld en die werden wel netjes geleverd....Slechte zaak hoor, ik zit nog steeds te wachten op de verbanddozen. Al gebeld en waren in bestelling, werden opgehaald. Volgende dag nog 10 andere dozen besteld en die werden wel netjes geleverd. Waarom zijn deze 2 dozen er nog steeds niet?
Harma Knapper
MARCEL DE VRIES
Prima handling
Houtdirect.nl
Er loopt een uren teller mee dat als je voor 15,00 besteld het dezelfde dag verzonden wordt, dit klopt niet. Gisteren besteld voor 15,00 en nu krijgen we net bericht dat het vandaag verzonden wordt....Er loopt een uren teller mee dat als je voor 15,00 besteld het dezelfde dag verzonden wordt, dit klopt niet. Gisteren besteld voor 15,00 en nu krijgen we net bericht dat het vandaag verzonden wordt. Als je dit niet waar kunt maken laat het dan weg op je website !