J.P.W. Epke-Beckers

Beetje vreemd te vragen om een review, terwijl het artikel nog niet geleverd is, omdat het niet op voorraad is.

Cornie Koekoek

Zoals je het wenst van een online bestelling”snel en duidelijk”.

Robert van Tuijl

Top service

VBG

Zeer goed, snelle levering, goede kwaliteit/prijsverhouding. En levering altijd op tijd . Kortom ik neem er vast af, krijg soms laat nog een bestelling van een klant, geeft het door en het is er de... Zeer goed, snelle levering, goede kwaliteit/prijsverhouding. En levering altijd op tijd . Kortom ik neem er vast af, krijg soms laat nog een bestelling van een klant, geeft het door en het is er de volgende dag. Echt top bedrijf, en ik kan dit bedrijf bij iedereen aan bevelen.

WEA Randstad

Adverteren met 25 stuks in een verpakking voor€ 345 leveren er vervolgens 20 waardoor ik een strop heb van 5x 13.80= € 69 excl btw! Antwoord: klopt, het zijn er maar 20, maar we gaan er niets aan... Adverteren met 25 stuks in een verpakking voor€ 345 leveren er vervolgens 20 waardoor ik een strop heb van 5x 13.80= € 69 excl btw! Antwoord: klopt, het zijn er maar 20, maar we gaan er niets aan doen!

Bob Bax

Aankoop van 2 verschillende blusapparaten. Betaalbaar, duidelijk en snel geleverd.

Stijn de Groene Koerier

Top!