Marjo Nederweert

Het kost wat tijd en moeite om het juiste geleverd te krijgen.
Tot twee maal toe wordt hetzelfde artikel fout geleverd.
De eerste maal wordt kort gecommuniceerd dat het juiste artikel...
Het kost wat tijd en moeite om het juiste geleverd te krijgen.
Tot twee maal toe wordt hetzelfde artikel fout geleverd.
De eerste maal wordt kort gecommuniceerd dat het juiste artikel opnieuw wordt verstuurd en dat we het fout artikel moeten terugsturen. De tweede maal wordt niet gecommuniceerd , artikel wordt opnieuw opgestuurd deze keer wel het juiste en er zit een retour etiket in.

Zijn er aspecten binnen het aankoopproces die verbeterd kunnen worden? Zo ja, welke?

communicatie als er iets fout gaat.

Hoi Marjo,
Hoi Marjo,
Het spijt me te horen dat je problemen hebt gehad met je bestelling. Het lijkt erop dat we niet goed hebben gepresteerd in de communicatie en levering. We waarderen je geduld en zullen je feedback gebruiken om onze processen te verbeteren. Bedankt voor je begrip.
Met veilige groet,
Melissa

Paul Legrand

Slecht er is niets geleverd

alles

Hoi Paul,
Het spijt me te horen dat je niet tevreden bent. We willen dit graag oplossen.
Je kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0881230888

Duidelijke communicatie.

Paul Jorissen

Betrouwbaar

Hélène van der Perk

Mooie website met de juiste informatie en producten.

Hi Hélène,
Dank je wel voor je reactie op mijn social media post! Het doet me goed om te horen dat je onze website mooi vindt en dat je de informatie en producten juist vindt.
Het is fijn om...
Hi Hélène,
Het is fijn om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden en dat we aan je verwachtingen voldoen. Mocht je nog specifieke vragen hebben of advies nodig hebben over iets binnen ons assortiment, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je verder te helpen.
Veilige groet Debby