Mario

Raymond Roelofs

Handige website, spoedige verzending.

AAristos energieadvies & installaties ( A. Klompers )

Prima webshop. zeer snelle service, vandaag besteld morgen in huis.

Walter Louwers

Goed, heel goed

Eric Schellevis

Groot assortiment en snelle levering

de Leeuw

Snel en zorgvuldig

Alevitisch Cultureel Centrum RAKM

Zeer goed

Cor Verhoeven

Ongelofelijke slecht service. Het is nu meer dan een week geleden dat ik hesjes besteld heb en nog steeds niets aangeleverd

Reactie Arbowinkel.nl:

Geachte heer Verhoeven, dat is vreemd. Kunt u mijn uw ordernummer mailen naar john@arbocentrum.nl of als reactie hierop. Ik zal het dan gelijk uitzoeken voor u. Met vriendelijke groet, John van Haren

CJ Jochemsen

De mail die je ontvangt na een bestelling waarbij aangegeven wordt dat de bestelling opgehaald wordt klopt niet. Er wordt geschreven dat je bestelling opgestuurd is. Na een telefoontje geeft men toe... De mail die je ontvangt na een bestelling waarbij aangegeven wordt dat de bestelling opgehaald wordt klopt niet. Er wordt geschreven dat je bestelling opgestuurd is. Na een telefoontje geeft men toe dat de mail niet klopt en dat de bestelling afgehaald kan worden. Toen ik kwam om mijn bestelling op te halen moest alles nog verzameld worden en moesten de hesjes nog bedrukt worden. Kostte ongeveer 20 minuten wachttijd.

Reactie Arbowinkel.nl:

Ons excuses voor het ongemak. Vervelend dat uw bestelling niet klaarstond. Door de "corona" bestellingen is het bij ons drukker dan dat u gewend bent. Gelukkig hebben we u wel direct... Ons excuses voor het ongemak. Vervelend dat uw bestelling niet klaarstond. Door de "corona" bestellingen is het bij ons drukker dan dat u gewend bent. Gelukkig hebben we u wel direct kunnen helpen.