Alles top!
Top materiaal, geweldige service !!!! Correcte levering en communicatie. Gewoonweg alles Top !!!! We genieten volop van onze barset & loungeset 😊
Wat ben ik blij met mijn loungeset, ziet er prachtig uit en zit super! Zeer klantvriendelijk bedrijf vanaf bezichtiging tot aan levering, dikke pluim!!!
Grote deskundigheid omtrent produkten die zij verkopen.
Nemen de tijd voor je bij het uitzoeken van een loungeset, geven je goede raad .
Reactie Arbrini.nl:
Dank u wel, fijn om te horen:-)
Goede, vriendelijke mensen en zeer snelle service
zeer snelle sevice en stiptheid
neen
Positieve ervaring, snelle respons op vragen, veel voorradig, snelle levering.
Wij vonden er de perfecte afmetingen voor onze beschikbare ruimte. Alhoewel we geen 'wicker'-fan waren toch voor deze set gekozen omwille van zijn moderne look met het RVS.
Super mooie tuinsets en goede levering door een goedlachse chauffeur. Aardige mensen van verkoop tot levering. Super blij met mijn tuinset.
Duidelijke communicatie, heel vriendelijk en behulpzaam.
Beschrijving van de producten komt overeen met de werkelijkheid.
Degelijk materiaal.
Vlotte service.
Duidelijke communicatie, heel vriendelijk en behulpzaam.
Beschrijving van de producten komt overeen met de werkelijkheid.
Degelijk materiaal.
Vlotte service.
Arbrini leren kennen via het internet, telefonisch contact gezocht en via Arianne alle antwoorden op mijn vragen bekomen. Dit contact gaf een herstellend en goed gevoel. Bestelling geplaatst en 4...
Persoonlijke aanpak en duidelijke eerlijke communicatie.
Beste Jurgen,
Bedankt voor uw vriendelijke review, en nog heel veel plezier toegewenst van uw loungeset Curved rondwicker naturel.
Met vr.gr, Arianne Koks, Arbrini
Vlotte afhandeling van bestelling.
Perfecte afhandeling van de levering : afgesproken tijdstip, vriendelijke chauffeur.
Spijtig genoeg staat een van de pootjes van het ligbed scheef, wat niet erg esthetisch is.
Wij hebben een loungeset gekocht zonder deze eerst te bezichtigen in de showroom. Communicatie per mail met Arianne verliep heel vlot. Levering werd al enkele dagen later ingepland. De chauffeur...
Goede kwaliteit
goede, klantvriendelijke communicatie
Beste fam. Jansen,
Bedankt voor uw mooie review en nog heel veel plezier van uw Loungeset Lineo toegewenst.
Met vr. gr, Arianne Koks, Arbrini