9.6/10
9.6/10

Ann Cappa

De loungeset is zo stevig, mooi en zit echt heerlijk. De hogere rugkussens zijn inderdaad wel heel comfy. Super vriendelijke installateur, super vriendelijke Arianne ;-) aan de telefoon.
Dus... een zeer tevreden klant. De bijhorende box om de kussens in op te bergen is een echte must-have.

Vriendelijk onthaal

Liebes Arbrini Team Dank für die tolle Beratung im Showroom, die schnelle Lieferung nach Deutschland und den Super service vom gesamtem Team. Alles ist eine Empfehlung wert und wir sind sehr... Liebes Arbrini Team Dank für die tolle Beratung im Showroom, die schnelle Lieferung nach Deutschland und den Super service vom gesamtem Team. Alles ist eine Empfehlung wert und wir sind sehr zufrieden. Immer gerne wieder!! schöne Grüße aus Deutschland.

Reactie Arbrini.nl:

Danke, und sehr schön zu hören das Sie zufrieden sind mit Ihre Loungeset, garten Sitzgruppe von Arbrini :-)

Anneloes

Heel fijn bedrijf met prachtige producten van zeee goede kwaliteit. Kwamen op een zondag “aangewaaid”, zonder het maken van een afspraak (niet heel handig van ons, maar zagen t pas toen we voor de... Heel fijn bedrijf met prachtige producten van zeee goede kwaliteit. Kwamen op een zondag “aangewaaid”, zonder het maken van een afspraak (niet heel handig van ons, maar zagen t pas toen we voor de deur stonden..) maar werden ondanks dat met open armen ontvangen! Heel fijn geholpen en een prachtige tuinset besteld. Zeker een aanrader!!

Mooie, unieke producten van zeer hoge kwaliteit.

Reactie Arbrini.nl:

Beste Anneloes, bedankt voor uw mooie review en fijn te horen dat u blij bent met de tuinmeubelen van Arbrini :-) Wij wensen jullie nog heel veel lounge plezier toe en graag tot ziens.
Met...
Met vr.gr, Arianne Koks, Arbrini

Joachim

Via vrienden Arbrini gevonden. Wat een vriendelijk contact. Op advies van Arianne voor de comfortruggen gekozen in de loungeset. Helemaal top. Echt voor de volle 100% tevreden.

Denken met je mee

Joachim

Via vrienden Arbrini ontdekt. Wat een vriendelijk contact. We hebben op advies van Arianne gekozen voor de comfortruggen in de loungeset helemaal top. Best spannend maar 200% tevreden. Super bedankt... Via vrienden Arbrini ontdekt. Wat een vriendelijk contact. We hebben op advies van Arianne gekozen voor de comfortruggen in de loungeset helemaal top. Best spannend maar 200% tevreden. Super bedankt geweldig Arbrini team

Denken mee over mogelijkheden

Goede kwaliteit en persoonlijke advies

Siegie

Top bedrijf kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Weten wat service is.

Na veel zoeken naar een nieuwe loungeset vonden we een prachtige in precies de goede maat op de site van Arbrini. Na plezierig telefonisch contact kon deze enkele dagen later al geleverd worden.... Na veel zoeken naar een nieuwe loungeset vonden we een prachtige in precies de goede maat op de site van Arbrini. Na plezierig telefonisch contact kon deze enkele dagen later al geleverd worden.

Wat een pronkstuk in onze tuin. We hebben er de hele meivakantie van kunnen genieten! Wij zijn blij en dik tevreden!

Buitengewoon vriendelijk contact! Ik voel me als koper gezien en gehoord.

Reactie Arbrini.nl:

Bedankt voor uw mooie review, heel vriendelijk.
Met vr.gr,
Arianne Koks, Arbrini

Fam. Witjes-de Vries

Op een zaterdag naar Eindhoven gerede, na een zeer vriendelijke ontvangst in de showroom zijn wij geslaagd voor een prachtige lounge bank bij Arbrini. Twee dagen later werd de bank al geleverd en... Op een zaterdag naar Eindhoven gerede, na een zeer vriendelijke ontvangst in de showroom zijn wij geslaagd voor een prachtige lounge bank bij Arbrini. Twee dagen later werd de bank al geleverd en door een zeer vriendelijke chauffeur in de tuin geplaatst en dan ook nog al het afval mee retour. Na verschillende tips te hebben gekregen van hem, kregen we ook nog een cadeautje. Kortom een aanrader ga zo door Arbrini.

Service met een glimlach:-)

Geen, ga zo door!

Lippens

Vriendelijke mensen en hele mooie loungesets
Alles klopt van AtotZ
Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Stipt correct en vriendelijk

Komen afspraken na. Geen onzinverhalen, maar eerlijk en recht door zee