9.6/10
9.6/10

Ingrid

Gewoonweg top - zowel de kwaliteit als de service

Heel professioneel. - supervriendelijk - mooie lounge - perfecte service

Een showroom in Belgie

Mooie loungesets. Gastvrije ontvangst en erg behulpzaam.

Vandaag een loungeset geleverd en waren heel tevreden van de levering en plaatsing alsook de uitleg over het gebruik en onderhoud van onze set.De chauffeur was heel vriendelijk en heeft ondanks de... Vandaag een loungeset geleverd en waren heel tevreden van de levering en plaatsing alsook de uitleg over het gebruik en onderhoud van onze set.De chauffeur was heel vriendelijk en heeft ondanks de warmte al de tijd genomen om ons te informeren.Er was nog een leuke attentie ook.Twee mooi champagneglazen met drankje!

Professionele uitleg,topkwaliteit van hun produkten,mooi design en uitstekend zitcomfort

Geen opmerking

Inge

Wij hebben onze loungeset al 9 jaar geleden gekocht en zeer tevreden!
Wij hebben onze loungeset al 9 jaar geleden gekocht en zeer tevreden!
Afgelopen winter de kussens toch laten opvullen en nieuwe tussenhoezen gekocht, klaar terwijl wij even hebben geshopt in Eindhoven. Goede service en ze zitten weer heerlijk!

Wyns Dorien

Wij kochten een wickerlounge aan bij Arbrini.
Prachtige lounge! Zeer vriendelijke mensen!

De communicatie en klantvriendelijkheid zijn top!

Ries

Prima bedrijf, alles klopt.

Mooi design product, chauffeur levert af met kennis van zaken.

Geen enkele, ga zo door.

R. Annia

Top bedrijf...... top kwaliteit tuinmeubelen, aardige mensen en super service

Kwaliteit, het gevoel, de mensen

X

Van Assche-Van Nimmen

Wij hebben een loungeset gekocht, dinsdag naar Eindhoven gereden en donderdagnamiddag is ze al geleverd op het terras klaargezet super gewoon en zo vriendelijk

heel vriendelijk , weten waarover ze praten

geen min punt

Antoinet Pulles

Goede service, snelle levering, top chauffeur.

Lia en Henny van Zandvoort

Wat een super geweldige ontvangst tijdens ons 1ste bezoek, Arianne nam alle tijd voor ons met een perfecte uitleg. Wij waren meteen overtuigd, dat dit bedrijf de juiste keuze was en hebben kort na... Wat een super geweldige ontvangst tijdens ons 1ste bezoek, Arianne nam alle tijd voor ons met een perfecte uitleg. Wij waren meteen overtuigd, dat dit bedrijf de juiste keuze was en hebben kort na het bezoek de order geplaatst die vandaag door een zeer vriendelijke en correcte heer bezorgd is. Wat een top bedrijf, prachtige meubels, goede kwaliteit en gunstige prijzen. Leuk, om bij de levering nog een aardige attentie te krijgen ! Zelden zo een leverancier meegemaakt, hartelijk dank en heel veel succes. Lia en Henny van Zandvoort.

* Zeer persoonlijke ontvangst.
* De juiste uitleg over diverse mogelijkheden.
* Geen opdringerigheid voor de order.
* Grote keuze.
* Prijzen zijn perfect.
* Geweldige...
* Zeer persoonlijke ontvangst.
* De juiste uitleg over diverse mogelijkheden.
* Geen opdringerigheid voor de order.
* Grote keuze.
* Prijzen zijn perfect.
* Geweldige super bezorging door een hele fijne heer.
* Geen denkbare minpunten.

Lang over nagedacht om iets te bedenken, maar helaas, dit lukt niet. Het gehele plaatje klopt van persoon, meubels, prijs en service. Een dikke tien.