9.6/10
9.6/10

Kapsalon Jovi

Is onze eerste aankoop en is super meegevallen

Vlugge en goede aflevering van de aankoop. Supervriendelijke levering

Zou niet weten wat

Guy Rosseel

Voorbeeldige communicatie met het bedrijf, snelle respons op mails. Ultrasnelle levering. Chauffeur ook uiterst behulpzaam. Artikel voldoet volledig aan de beschrijving op de website.

De snelle reaktie en klantvriendelijkheid.

peter

Zowel de communicatie als ook de levering........perfect
zeer attente en vriendelijke bezorger!

zeer attent, vriendelijk en hulpvaardig

niets te verbeteren

Ronald

Wij hebben een witte bartafel besteld voor ons terras, ziet er geweldig uit!

De chauffeur heeft de bartafel netjes bezorgd en geplaatst, hij was overigens zeer enthousiast over hoe de bartafel stond op ons terras.

Nee, geen verbeterpunten!

D. Borggreve

Mooie ligbedden gekocht voorzien van lekker dikke kussens. Prettig contact gehad en de bedden werden snel geleverd en op het beloofde tijdstip. Zeer tevreden dus.

Prettig contact, goede service en mooie producten.

David

Geweldige, vriendelijke en snelle service! Ga zo door en dank je wel! David

Klantvriendelijkheid en snelle reactie

Peter

Getwijfeld of we een lounge wel konden kopen zonder in de winkel te zien maar ja hoor . . Zeer snelle en vlotte levering en hij zag eruit zoals op de foto. Zeer mooi en comfortabel. Top !

Zeer snelle levering en in de tuin opgesteld ! Zelfs op paasmaandag antwoord gekregen op al mijn vragen!

C. van de Meerendonk

7 jaar geleden onze loungeset bij Arbrini gekocht en nog steeds ziet de set er als nieuw uit.
Deze winter heeft een muizenfamilie overwinterd in de loungeset (stom stom dat ik de kussens niet binnen heb bewaard)en ook zij waren super tevreden met de set en vonden de kussens zelfs om op te vreten!!
Bij Arianne nieuwe kussens besteld en ruim een week later al aan huis bezorgd!

Het contact is uiterst vriendelijk en zeer snelle reacties op vragen/ opmerkingen via de mail.
Zelfs de chauffeur, na een hele dag gewerkt te hebben, blaakte van enthousiasme toen hij onze nieuwe kussens kwam bezorgen.
Petje af voor Arbrini!

deze heb ik niet
Ga zo door!!

Dorry Burger

Tien of elf jaar geleden onze loungeset gekocht bij Arbrini en de set ziet er nog steeds top uit. Inmiddels waren we wel toe aan nieuwe kussens en hoezen. Het advies van Arianne was om kussens op... Tien of elf jaar geleden onze loungeset gekocht bij Arbrini en de set ziet er nog steeds top uit. Inmiddels waren we wel toe aan nieuwe kussens en hoezen. Het advies van Arianne was om kussens op te laten vullen en nieuwe hoezen aan te schaffen. Zo gezegd zo gedaan. Het geheel ziet er weer als nieuw uit. En weer zo klantgericht, vriendelijk en prettig!

Goede kwaliteit - al 10 jaar! Enorme klantgerichtheid, heel vriendelijk en prima advies.

Bijna nog mooier dan op de foto,s! Boven verwachting!

Zeer vriendelijk en nauwkeurig! Loungeset kon snel geleverd worden in zeer goed overleg. we hebben een prachtige overkapping achter in de tuin geplaatst en met deze loungeset erin is het echt WAUW!!

Nee, een dikke 10!