9.6/10
9.6/10

Sandy Ruyters

Top service !

Anita Oostveen

Wij zijn al heel lang klant bij Arbrini omdat het een topbedrijf is met een super goede service en de loungemeubelen zijn van een topwaliteit al meerdere klanten hierheen verwezen!

Je word hier erg goed geholpen de mensen zijn zeer klantvriendelijk!!

A. Langenhuizen

Top producten en top service! Elke dag weer blij als ik naar buiten kijk. Ook after sale na 2 jaar was super goed. Aanrader dus.

Uitleg, service en prijs.

Geen.

Vriendelijk geholpen bij het maken van onze keuze. En blij met het resultaat in de tuin.

Vriendelijk geholpen geen gepush bij het maken van onze beslissing.

Sjaak en Magda

Inmiddels al 5 jaar dik tevreden met onze Loungeset, goeie kwaliteit!

Superblij met de nieuwe loungeset. Arianne, bedankt voor je vriendelijke uitleg en geduld ;) we genieten volop

Hier wordt je als klant behandeld zoals het hoort

Nee ga zo door topzaak

We hebben een tuinset gekocht. Snelle en accurate levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Dave Spijker

Helemaal super. Ik kreeg contact op zondagmiddag rond 15:00 uur. Ik vertelde dat ik mijn vrouw wilde verrassen met een loungeset. Ondanks dat de bezorger niet in de omgeving was regelde ze toch dat... Helemaal super. Ik kreeg contact op zondagmiddag rond 15:00 uur. Ik vertelde dat ik mijn vrouw wilde verrassen met een loungeset. Ondanks dat de bezorger niet in de omgeving was regelde ze toch dat diezelfde avond om 20:00 uur (dus 5 uur na eerste contact) ik heerlijk aan een glaasje door hen cadeau gegeven Hugo in onze achtertuin in de werkelijk prachtige loungeset zat te genieten. Kijk dan weet je wat service en meedenken is. Helemaal top en ik kijk uit naar mijn volgende bestelling bij ze.

Super vriendelijke en snelle service. Ze snappen nog echt wat klantenbinding inhoudt.

Wellicht assortiment verbreden met accessoires rondom de tuin?

Conduct Vastgoed

Fantastische service en snelle levering. De producten bevallen erg goed en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

persoonlijke aandacht

Sasja Veenstra

Eenmaal bezocht. Goed en vriendelijk geholpen. Loungebank gekocht.

Er werd echt tijd voor ons genomen.