9.6/10
9.6/10

Wir sind sehr begeistert von dem tollen Service ( Arianne ), die uns schnell und unkompliziert, freundlich und professionell beriet und auch nach unserem Kauf weiterhin zur Seite steht. Wir sind sehr begeistert von dem tollen Service ( Arianne ), die uns schnell und unkompliziert, freundlich und professionell beriet und auch nach unserem Kauf weiterhin zur Seite steht.
Sodann der sehr freundliche Lieferant Marco, der uns ebenso kompetent ausführlich informierte.
Von der Ware sind wir auch begeistert ( Loungeset Set ), ist sogar noch wertiger als auf dem Firmenfoto sichtbar.
Alles in allem eine sehr gute Erfahrung mit sehr gutem Preis-Leistungsverhältnis und.....Arianne und Marco.
Immer wieder sehr gerne, wovon wir auch zukünftig Gebrauch machen werden.
Vielen lieben Dank.

Auf der Website schon gut, aber per Email oder andere Kontakte noch besser = 6 Sterne.

Wie wir finden, ist sehr wenig zu verbessern. Uns fällt nichts ein, da alles perfekt.

Vandaag besteld en vandaag ook geleverd. Super tevreden met mijn keuze van de lounge stoelen Lineo. Ook een hele aardige bezorger die zeer behulpzaam was!

Snelle vriendelijke levering

Stephan Oudmaijer

Begin dit jaar een loungeset besteld. Goede communicatie, snelle levering. We hadden een hoes welke was gescheurd, die werd kosteloos voor ons vervangen. Top service !!!

Communicatie is heel snel en correct!

An Ingelaere

Wij zijn zeer tevreden over onze set loungezetels, zitten gemakkelijk en je zou erin blijven hangen!
Tevens correcte levering met vriendelijke heer, goed verpakt want die reisden naar Zuid-Frankrijk.

Vlugge antwoorden op mijn mails door Arianne, correcte levering en kwaliteit!

Er zijn nogal draadjes aan de kussens die we dienden af te snijden

Chrisje

Vriendelijk onthaal en geen tijdsdruk voor een keuze te maken (ook al duurde dat eventjes), we zijn supercontent van onze keuze !

Snelle levering en vriendelijke behulpzame chauffeur. Bedankt voor alles Ariane ! x

nancy

Tevreden met de communicatie en de levering! Heel goed afgeleverd en geplaatst en vooral zeer vriendelijk!

De vlotte communicatie

Misschien dubbel checken als klant het geld heeft overgeschreven om zo misverstanden te verkomen bij het leveren :-)

Uitstekende service !

Goede afspraken, klantvriendelijk, stipt en correct.
Kleine fout werd meteen rechtgezet.

Goede service en klantvriendelijkheid.

Monique

Wegens drukte hebben we de loungeset niet eerst 'live' kunnen bekijken maar hebben we op basis van de foto's op de site onze loungeset gekocht. We zijn zeer tevreden over gehele aankooptraject,... Wegens drukte hebben we de loungeset niet eerst 'live' kunnen bekijken maar hebben we op basis van de foto's op de site onze loungeset gekocht. We zijn zeer tevreden over gehele aankooptraject, startend met eerste telefonisch contact dat prettig verliep en waar veel informatie werd gegeven tot en met de tijdige levering van de loungeset.

Klantvriendelijkheid zowel tijdens de aankoop als de levering. Flexibiliteit en prijs/kwaliteitverhouding!

Geen!

Bart

Goede communicatie.
Duidelijke afspraken.
Snelle levering door vriendelijke chauffeur.
Mooie degelijke loungeset.
Bedankt Arianne voor de prima service en de lekkere...
Goede communicatie.
Duidelijke afspraken.
Snelle levering door vriendelijke chauffeur.
Mooie degelijke loungeset.
Bedankt Arianne voor de prima service en de lekkere attentie !!

Mogelijkheid om direct te betalen via Belgische banken zou eenvoudiger zijn maar uw oplossing via overschrijving was ook goed.