9.6/10
9.6/10

Tom Franssen

In 1 woord G E W E L D I G !!!! In alle opzichten! Wat een TOP service zowel online via mail, via whatsapp of op de locatie. Servicegericht, niets is te veel gevraagd!!! Zeer mooie kwalitatieve... In 1 woord G E W E L D I G !!!! In alle opzichten! Wat een TOP service zowel online via mail, via whatsapp of op de locatie. Servicegericht, niets is te veel gevraagd!!! Zeer mooie kwalitatieve loungesets voor als je echt eens iets moois wilt neerzetten en wilt genieten op een ruimtelijke bank. Wij "leven" echt buiten in het seizoen en kijken ook tv buiten en dan wil je natuurlijk optimaal genieten na een werkdag of in het weekend. Wij zijn HEEL blij dat we Arbrini gevonden hebben en bevelen dit bedrijf ook aan iedereen aan!

Zie hierboven : G E W E L D I G !!! En ook nog eens een mooi italiaans presentje bij aflevering. Echt TOP!!! Ook de chauffeur Marco zeer beleefd, netjes en erg behulpzaam.

Rob Smits

Zeer snelle levering en vriendelijke mensen.
Ze nemen de tijd om je vragen te beantwoorden.

Ze nemen de tijd om je vragen uitgebreid te beantwoorden.

nee

Kerkhofs M.

De geplande levering was er stipt op datum en uur.
De chauffeur,Marco, heeft alles tot op de plaats gedragen,en toen hij zag dat het perfect was, heeft hij er zelfs een foto van gemaakt. De geplande levering was er stipt op datum en uur.
100% tevreden.

STIPTHEID - GOEDE COMMUNICATIE - PRIJS

Henk Veerbeek

Arbrini heeft een geweldige service en een schitterend product portfolio voor mensen die van design houden. Er wordt adequaat en snel gereageerd via telefoon of e-mail en de wijze van communiceren... Arbrini heeft een geweldige service en een schitterend product portfolio voor mensen die van design houden. Er wordt adequaat en snel gereageerd via telefoon of e-mail en de wijze van communiceren is prettig. Wij hebben onze bestelling binnen een dag thuis geleverd gekregen. De tuinmeubelen werden keurig uitgepakt en neergezet waarna de bezorger ook advies gaf over gebruik en onderhoud. Kortom, zeer tevreden en een aanrader voor andere liefhebbers.

Strak design (net zoals de producten) van de website, eenvoudige interface, snelle overgang naar andere pagina's, veelheid aan foto's die een goede indicatie geven van de producten met een... Strak design (net zoals de producten) van de website, eenvoudige interface, snelle overgang naar andere pagina's, veelheid aan foto's die een goede indicatie geven van de producten met een bijbehorende volledige beschrijving.

Umut

Wat een snelheid in dienstverlening. Meedenkend, klantvriendelijk en eerlijk.

Familie Van Alsenoy

Topervaring!! Snel antwoord, efficiënt, professioneel en op tijd.

De chauffeur heeft hemel en aarde bewogen om onze terrasmeubelen op het dakterras te krijgen. Alles via trap, want lift te klein. En dat zonder klagen. Dergelijke service is uitzonderlijk. Proficiat.

Rob en Mary

Levering supersnel heel goed geïnformeerd over het hoe en wat. Kwaliteit top. Werden geholpen met het plaatsen in de tuin. Kortom een 10 met een griffel. Rob en Mary...

Superaardig...

Ruud en Susan

Super vriendelijk en gastvrij. Arbrini komt de afspraken na! Wij zijn heel blij met de ontvangen loungeset! We zitten nu al meer buiten dan ooit en dat terwijl het weer nog niet eens zomers is!

Vriendelijk! Goede service! Mooie producten!

Anita Oostveen

Wij hadden 6jaar geleden een loungeset gekocht bij Arbrini dat was ons zo goed bevallen echt een super kwaliteit en je word er altijd zo goed geholpen dat we nu we naar een nieuw huis gaan weer een... Wij hadden 6jaar geleden een loungeset gekocht bij Arbrini dat was ons zo goed bevallen echt een super kwaliteit en je word er altijd zo goed geholpen dat we nu we naar een nieuw huis gaan weer een andere hebben gekocht bij dit bedrijf wij zijn weer zeer tevreden met onze nieuwe set en de klandizie en de levering was weer perfect!!!

Topservice!!

Marijke Reijn

Ik heb 6 jaar geleden al een lounge set van hun gekocht ,was zeer tevreden en heeft nu een nieuw kussen hoezen set besteld .Zeer snelle levering en mijn lounge set is weer als nieuw met de nieuwe... Ik heb 6 jaar geleden al een lounge set van hun gekocht ,was zeer tevreden en heeft nu een nieuw kussen hoezen set besteld .Zeer snelle levering en mijn lounge set is weer als nieuw met de nieuwe print en hoezen .
Ik heb alleen maar hele fijne en goede ervaring met Arbrini . Ga zo door ...

Snelle levering ,mooie spullen .Eerlijke prijs