9.6/10
9.6/10

Tom

Goede service en contact

R. van Merrienboer

Uitstekende ervaring: zeer snelle levering, bijzonder vriendelijk en meedenkend en mooie producten!

Zeer snelle levering, goede info over verloop van de order en snelle reacties op e-mails.

Geen verbeterpunten; niets dan lof!

Goede service, snelle reactie en levertijd.

Snelle reactie en meedenken in mogelijkheden

Health Club Groningen

Ik kocht onlangs een loungeset lineo in wit bij Arbrini. Ik was op zoek naar iets moderns en niet met de standaard 'oubollige' look. Omdat het lastig is op een foto af te gaan even gebeld met... Ik kocht onlangs een loungeset lineo in wit bij Arbrini. Ik was op zoek naar iets moderns en niet met de standaard 'oubollige' look. Omdat het lastig is op een foto af te gaan even gebeld met Arianne die me erg deskundig, vriendelijk én eerlijk advies gaf. De set besteld en ook nog twee extra stoelen en kussens. Twee dagen later werd het al bezorgd door een enorm enthousiaste medewerker die uitgebreid de tijd nam om me alle opstellingen waarin ik deze set neer kan zetten te laten zien. Het geheel is eigenlijk nog fraaier dan ik had verwacht. Nu alleen nog hopen op wat hogere temperaturen! Heel erg bedankt Arianne en Marco voor de prachtige loungeset en de topservice!

Snelle levering, Goede info. Topkwaliteit.

C. Wetzels

Snelle levering, vriendelijk, professioneel, niks dan lof!

Schellens Lies

Zeer correcte, snelle en beleefde service.

zeer uitgebreide online uitleg en hulp

Sander kollen

In 1 woord super!! Snel geleverd denkt mee en prima kwaliteit! En nee ik heb hier geen geld voor gekregen?

Klant benadering super

Heel behulpzaam, goede uitleg en perfect service. De loungeset ziet er echt super uit!!

Fam Groenewege

Vriendelijk contact en snelle levering

Goede service

Alles prima verzorgd

Voor dit bedrijf moesten we even rijden om er te komen. Maar dat was zeker de moeite waard. Leuk personeel en mooie lounsets. Na een ruim een half jaar Ondekte we een klein fabricagefoutje. Hier... Voor dit bedrijf moesten we even rijden om er te komen. Maar dat was zeker de moeite waard. Leuk personeel en mooie lounsets. Na een ruim een half jaar Ondekte we een klein fabricagefoutje. Hier over gebeld en binnen een week was het kosteloos opgelost gewoon super netjes geregeld

Super service
Super vriendelijk personeel