9.6/10
9.6/10

Y. Cammaert

In 1 woord: Geweldig??

Snelle levering, goede uitleg, tips en alles wordt uitgepakt en op de juiste plek gezet. Verpakkingsmateriaal wordt weer mee terug genomen en als er iets is kan ik altijd bellen! Super service.

Ga zo door!

Ben VANSWEEVELT

De service was uitstekend .Mijn bestelling werd keurig afgeleverd op de dag die was afgesproken en de verpakking werd volledig verwijderd en de meubels geïnstalleerd door de firma .

prijs/kwaliteit is uitstekend alsook de gemaakte afspraak werd keurig nageleefd

Johan Machiels

Zéér goede service. Informatie op website is goed en alle bijkiomende vragen werden telefonisch vlot (en vriendelijk) beantwoord. Levering op vooropgesteld levermoment. Verpakking werd netjes terug... Zéér goede service. Informatie op website is goed en alle bijkiomende vragen werden telefonisch vlot (en vriendelijk) beantwoord. Levering op vooropgesteld levermoment. Verpakking werd netjes terug meegenomen.

Klantvriendelijk, servicegericht. Geleverde kwaliteit zéér goed.

Christophe DRIESSEN

Wij hadden bij Arbrini een loungeset besteld voor ons 2e verblijf in Spanje. Op heel korte termijn was alles in kannen en kruiken. De levering ter plaatse in Spanje gebeurde vlekkeloos en vooral... Wij hadden bij Arbrini een loungeset besteld voor ons 2e verblijf in Spanje. Op heel korte termijn was alles in kannen en kruiken. De levering ter plaatse in Spanje gebeurde vlekkeloos en vooral hééééééééél stipt!

STIPTHEID - AFSPRAKEN WORDEN VLEKKELOOS INGELOST

DOE VOORAL ZO VERDER DAN KAN HET NIET MEER STUK!

wang

Good product with elegent design

Top service, customer friendly, recommeded

no

Kaatje Saelens

Super vriendelijk onthaal en heel professioneel en klant vriendelijk

zoeken altijd voor de beste oplossing voor de klant

N/A

Thijs Dillen

Prachtige loungeset gekocht bij dit leuke bedrijf. Via de website een eerste kennismaking , net wat andere producten en dit alles mooi en goed weergegeven. Het design liet ons niet meer los.. even... Prachtige loungeset gekocht bij dit leuke bedrijf. Via de website een eerste kennismaking , net wat andere producten en dit alles mooi en goed weergegeven. Het design liet ons niet meer los.. even snel naar t bedrijf, leuke maar correcte gastvrouw, goede en nette presentatie van de sets en leuk advies over mogelijkheden. Levering ging vlot, correct en werd netjes afgehandeld. Erg tevreden, kan niet anders zeggen. Product nu een poosje in gebruik en kwaliteit echt een van de betere!

Alle afspraken nagekomen!

2Fix

Zeer klant vriendelijk en hebben ook leuke tuin en lounge artikelen : )) ga zeker is een kijkje nemen.

De Schepper Rudi

Dit bedrijf maakt tijd voor zijn klanten zijn super vriendelijk en behulpzaam .top

een uitstekende uitleg en in een minimum van tijd geholpen . top !!!!!!!

een verwarmde toonzaal zou handiger zijn moet niet maar is aantrekkelijker

Peter

Vriendelij, flexibel en professioneel

Persoonlijke benadering en vlotte service