9.6/10
9.6/10

Kan niet anders zeggen dan fijn bedrijf. Denken eerlijk met je mee over een passend meubel in je tuin. Wij zijn zeker tevreden met het hele verloop.

Vriendelijk geholpen

Gewoonweg... SUPER

Perfect nakomen van afspraken

fam. Plassterk

Toevallig gespot via Google. Hadden mooie meubelen die ons aanspraken.. Geweldige tuinset uitgezocht. Hele mooie kwaliteit. Alles wat ze beloofd hadden zijn ze nagekomen. Hele fijne service dus.... Toevallig gespot via Google. Hadden mooie meubelen die ons aanspraken.. Geweldige tuinset uitgezocht. Hele mooie kwaliteit. Alles wat ze beloofd hadden zijn ze nagekomen. Hele fijne service dus. Echte aanrader wat mij betreft!

Snel accuraat punctueel en hele mooie tuinmeubelen

Geen. Zou willen dat meer bedrijven zo zouden werken

Fam de Hoogh

Wij zijn heel tevreden goed materiaal

Alles is prima

Alles is prima

van der Sluis

We zijn erg vriendelijk en leuk geholpen.
We wilden ook iets kopen buiten het standaard programma en ook dat was mogelijk

Klein, eigen bedrijf waardoor er veel mogelijk is en waardoor je merkt dat de mensen achter hun produkt staan en met passie werken

Showroom is niet wauw
Bezichtiging op afspraak wat de drempel om enkel te gaan kijken verhoogt Voordeel is wel dat er uitgebreide "openingsuren" zijn dan

Mark

Arbrini is een aanrader ! Vriendelijk contact en we zijn erg tevreden over onze loungeset. We hadden al lang rondgekeken en bij Arianne terecht gekomen. Alles is erg duidelijk en de aflevering top !

Erg klantvriendelijk

Nee hoor ga zo door ! kunnen velen een voorbeeld aan nemen

Janssen -goor

Super ,correcte,vriendelijke en sneel afhandeling ,top.

Heel mooie afwerking vannde produkten en snelle vriendelijke afhandeling van bestelling .

Verder doen zo !!!!

Mariska

Super klantvriendelijk, nemen echt de tijd voor je. Alles wordt netjes thuis bezorgd en op zijn plek gezet. Heel blij met mijn loungeset.

Klantvriendelijk

Nvt

Lobke

Snelle en vriendelijke service met een klein extraatje, altijd leuk! Ook tips over onderhoud en dergelijke gekregen.

Snel
Persoonlijk
Gewoon goed!

Goede service, snelle levering.