9.6/10
9.6/10

verhulst danny

Super (in een woord)

super vriendelijk levering top zeer vriendelijk persoon en behulpzaam die komt leveren niets is hem teveel

Rinske Poiesz

Wij hebben een heerlijke loungesset van Arbrini gekocht in . De levering en service zijn optimaal. Het te woord staan altijd uiterst vriendelijk. Echt een zaak om terug te komen.

Informatie en advies

Helaas zitten er hoge kosten als je nog iets bij wilt bestellen. Transport is erg duur. Een onderzoek doen in samenwerking met klant een afhaalpunt in de regio te realiseren.

R. Noordzij

Zeer goed. Ik was ongeveer 3 jaar geleden op zoek naar een lounge bank voor op mijn balkon, en na veel zoeken kwam ik op de site van arbrini. Hier stond een bank in precies de goede maat en ook nog... Zeer goed. Ik was ongeveer 3 jaar geleden op zoek naar een lounge bank voor op mijn balkon, en na veel zoeken kwam ik op de site van arbrini. Hier stond een bank in precies de goede maat en ook nog goed betaalbaar. Heb eerst nog even gebeld of de maat wel echt 2,30m is, er is toen met mij aan de lijn direct extra op gemeten, aangezien de bank anders niet op het balkon zou passen. Na dit telefoontje was ik gerust gesteld en heb ik de bank direct besteld. Een paar daagjes later stond de bezorger op de stoep, en deze wou niet weg gaan voordat de bank in zijn volle glorie op het balkon stond en alle troep weer in de vrachtwagen lag. Op het moment van vertrek kregen we ook nog een klein presentje!! En die hebben we direct genoten??

De klantvriendelijkheid is ouderwets goed!! De klant is hier echt koning. En je word verwent met een heerlijke lounge bank. (Ook zijn de kussenslopen machine uitwasbaar wat echt een pluspunt is)

In mijn ervaring zijn er eigelijk geen punten die verbeterd moeten worden.

Top!

Snelle correcte service. Mooie spullen. Vriendelijke klantgerichte mensen.

Diana Luijben

Ik heb hier 3 jaar geleden een tuinsteden gekocht en daarna nog gebruik gemaakt van diverse acties mbt kussenhoezen en lazy bear kussens

Klantvriendeljjkheid, bezorging en acties

gerda korssen

Al jaren klant en nog steeds super blij met de contacten met de leverancier en ZEKER SUPER BLIJ met de geweldige kwaliteit van de meubels !!!

zie feedback...

geen: vooral ZO DOORGAAN...

Wij zijn zeer tevreden omdat de klantvriendelijkheid bij abrini hoog in het vaandel staat en als je vragen hebt krijg je gelijk een reactie terug het zij via telefoon of via mail

Snelle service en de manier van afleveren toppie

Het kan voor ons niet beter voor ons mag abrini blijven zoals het is

Stans Baels

Keurig op tijd geleverd, duidelijke uitleg, meubelen op de plek gezet waar ik het wilde...niets dan lof

Veel persoonlijke aandacht.

Nog geen negatieve ervaringen.

Lamers mariette

Vriendelijk en heel goed. Super

De Pourcq

Goede kwaliteit, snelle levering, vriendelijke service. Correcte afhandeling after sales !

Correct en goede kwaliteit