9.6/10
9.6/10

J.houben

Mijn ervaring is erg positief. Ten eerste mooie kwalitatief goede meubelen. Wanneer je dit vergelijkt met andere dan zie je het meteen al. Verder correcte en super snelle reacties. Zeer goede en... Mijn ervaring is erg positief. Ten eerste mooie kwalitatief goede meubelen. Wanneer je dit vergelijkt met andere dan zie je het meteen al. Verder correcte en super snelle reacties. Zeer goede en eerlijke uitleg. Kan er nog een verhaal ver schrijven maar het is gewoon allemaal goed!!

Snel, vriendelijk, mooie meubelen, correcte afhandeling.

Soulaes

Erg blij met onze nieuwe loungeset, welke we gekocht hebben bij arbrini. service hier is geweldig. Als klant wordt je hier nog echt gewaardeerd. Blijkt dat ze winnaar 2015 shopawards van beslist... Erg blij met onze nieuwe loungeset, welke we gekocht hebben bij arbrini. service hier is geweldig. Als klant wordt je hier nog echt gewaardeerd. Blijkt dat ze winnaar 2015 shopawards van beslist zijn. Nou dat is niet voor niets. waren alle winkels maar zo. Dikke duim voor jullie service en jullie producten. Groepjes Mia Soulaes

mooie stijlvolle producten, zeer klantvriendelijk, erg snelle reactietijd, punctueel, eerlijke verkoop zonder onzin, afspraken worden nagekomen!

Top

Snelle levering, duidelijke communicatie, mooie spullen

Zeer tevreden, snelle correcte levering, mooie kwaliteit lounge-meubelen. Helemaal blij.

Super, aanrader, snel, correct, service, mooie kwaliteit spullen.

Artikelen besteld

Duidelijkheid

R. Ducaneaux

Geweldig! Snel en keurig netjes geleverd. Chauffeur/bezorger is een wereldvent heeft met alles geholpen naar de eerste verdieping te brengen en alles netjes uitgepakt, hij verdient een dikke pluim.

Betons

Leuk bedrijf, mooie tuinmeubelen, vriendelijk ontvangen, lekkere koffie :-) goed advies met kennis van zaken

Alle afspraken worden nageleefd - mooie tuinmeubelen

Zo door blijven gaan!!!!

Duncan

Het is de eerste keer dat ik spullen bij jullie heb besteld. Maar de ervaring is dat dit bedrijf het goed op de rit heel en weet wat de klant wil en verwacht. Hierdoor leveren jullie een uitstekende... Het is de eerste keer dat ik spullen bij jullie heb besteld. Maar de ervaring is dat dit bedrijf het goed op de rit heel en weet wat de klant wil en verwacht. Hierdoor leveren jullie een uitstekende dienst en service. Ga zo door!

Van bestellen tot levering is uitstekend! Daarnaast is de meneer die de spullen bij mij in Almere heeft afgeleverd super behulpzaam, vriendelijk en heeft ook genoeg kennis over de geleverde spullen.... Van bestellen tot levering is uitstekend! Daarnaast is de meneer die de spullen bij mij in Almere heeft afgeleverd super behulpzaam, vriendelijk en heeft ook genoeg kennis over de geleverde spullen. Helemaal top en bedankt voor de goede service.
Zeker een aanraden!

Geen!

Zeer vriendelijke en goede dienstverlening, mooie en stijlvolle collectie loungesets. Wij zijn zeer tevreden!

Zeer vriendelijke en goede dienstverlening.

Zeer positief

Heel klantvriendelijk. De goederen worden geplaatst door de leverancier en niet zomaar in dozen "afgezet"

Gamma nog een beetje uitbreiden met eetplaatsen .