Ik heb een positieve ervaring. Het is fijn dat er 1 persoon contactpersoon blijft en ik heb vaak gespoken met Ellis. Ze heeft goed inzichten gedeeld.
Fijne vrouw, niet te betrokken. Ze heeft me fijn geholpen! Wel is dossier inzien moeizaam, altijd met code etc.
Fijn heeft geduld. En heb wel het gevoel dat ze er alles eruit wou halen voor mij.
Prima.
Ik vond het een prettige samenwerking
Fijn en goed contact Goeie afhandeling Zeker eenieder!
Als heel prettig ervaren. Heeft mij op keurige professionele wijze terzijde gestaan.
Af en toe fijn maar ook vaak het gevoel gehad dat Ellis Verhoeven meer voor de tegeb partije opkwam. Vaak moeilijk bereikbaar.
Zeer goed
Ze luistert goed naar onze behoeften en reageert adequaat. Wanneer wij een vraag hadden, reageerde ze binnen 48 uur. Ze heeft zich vastgebeten aan onze zaak totdat we tot een goed eindresultaat...Ze luistert goed naar onze behoeften en reageert adequaat. Wanneer wij een vraag hadden, reageerde ze binnen 48 uur. Ze heeft zich vastgebeten aan onze zaak totdat we tot een goed eindresultaat kwamen. Ellis is iemand die heel vastberaden overkomt en het beste voor de cliënt wilt.