Ik ben enorm blij met monica. Dankzij haar begeleiding en hulp heb ik een hoofdstuk van mijn leven kunnen afsluiten. En daar ben ik haar erg dankbaar voor!
Positief
Na een slechte begeleiding bij een andere letsel expert kwam ik terecht bij Berlinda ze heeft me in dit procedure gerust gesteld en de zaak uitstekend afgesloten. Bedankt Berlinda
De heer Zuidema is vanaf het eerste contact uitermate correct geweest Het eerste gesprek was snel georganiseerd. Snelle reactie op mails. Zeer daadkrachtig. Ik al hem wanneer ik hem nog eens...De heer Zuidema is vanaf het eerste contact uitermate correct geweest Het eerste gesprek was snel georganiseerd. Snelle reactie op mails. Zeer daadkrachtig. Ik al hem wanneer ik hem nog eens nodig zou hebben direct opnieuw contacten en hem aanbevelen wanneer in mijn vrienden- of kennissenkring zich een soortgelijke situatie voordoet.
Hele fijne vrouw om mee te werken, snapt en begrijpt de situatie goed. Ik heb der aanbevolen gekregen van een vriend en ga haar zeker weer door adviseren!
Suhail Abu laban
Ik heb de samenwerking met mevrouw Meilink als zeer positief ervaren. Ze is naast een expert in het in beeld brengen van schade ook persoonlijk betrokken bij jouw zaak en ze zet zich 110% voor je...Ik heb de samenwerking met mevrouw Meilink als zeer positief ervaren. Ze is naast een expert in het in beeld brengen van schade ook persoonlijk betrokken bij jouw zaak en ze zet zich 110% voor je in. Ik zou iedereen aanraden om naar Berlinda te vragen als zij volledig en goed geholpen willen worden.
De hulp als zeer prettig ervaren, alle zorg is volledig uit handen genomen en naar tevredenheid afgehandeld.
Deskundig, slagvaardig en duidelijk
Hele goede samenwerking! Ze denkt heel goed mee en probeerde alles eruit te halen voor me!