Mijn vader was aangereden en je weet eigenlijk niet waar je moet beginnen. Ze kwam bij mijn ouders thuis en ontzorgde direct. is rustig. Heeft geduld met oude mensen en geeft je het gevoel dat je...Mijn vader was aangereden en je weet eigenlijk niet waar je moet beginnen. Ze kwam bij mijn ouders thuis en ontzorgde direct. is rustig. Heeft geduld met oude mensen en geeft je het gevoel dat je dat stukje los kan laten. Ik als dochter had namelijk wel iets anders aan mijn hoofd op dat moment
Prima, gelijk bij de start, de zaak zakelijk op gepakt, ze bleef tevens oog houden voor mij als slachtoffer van het ongeluk. En dat gedurende het hele proces van bijna 1 1/2 jaar. Ze was...Prima, gelijk bij de start, de zaak zakelijk op gepakt, ze bleef tevens oog houden voor mij als slachtoffer van het ongeluk. En dat gedurende het hele proces van bijna 1 1/2 jaar. Ze was goed bereikbaar en kwam de afspraken na.
Prima. Contact verliep soepel en snel. De taal was duidelijk
Zeer tevreden...lieve rustige vrouw...die je uitlegd hoe/wat...waar we op hebben kunnen bouwen en volledig kunnen vertrouwen...die altijd voor ons klaar stond bij vragen...
Goed! Ben heel blij dat zij kon helpen.
Erg fijn. Makkelijke en snelle communicatie.
Niet echt slecht alleen had ze wel eens moeite met het begrijpen als ik iets vroeg of vertelde.
Geweldig, ze heeft me heel goed geholpen.
Over het algemeen positief, Had graag iets meer persoonlijk contact verwacht maar heb daar zelf ook actie op ondernomen.