Erg tevreden. Bi intake duidelijke afspraken en goed nagekomen.
Onwijs tevreden. Er word echt oprecht met aandacht naar je geluisterd en met je mee gedacht. Niets is teveel gevraagd, er is altijd ruimte en tijd voor contact en advies. Ik kreeg echt het gevoel...Onwijs tevreden. Er word echt oprecht met aandacht naar je geluisterd en met je mee gedacht. Niets is teveel gevraagd, er is altijd ruimte en tijd voor contact en advies. Ik kreeg echt het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. En wat ik heel erg kon waarderen was het feit dat ondanks dat dit een serieuze aangelegenheid was, er ook gelachen werd. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nooit de moed ben verloren. Monica is echt een topper!
Wij vonden het heel prettig dat monica bij ons thuis is geweest om het verhaal te doen van mijn ongeval. We hebben een goede ervaring!
Zeer positief.
Snelle reactie maar daarna geen contact meer
Vriendelijk. Duidelijk. Geduldig. Neemt niet zomaar genoegen met een aanbod van de tegenpartij.