Zeer vriendelijke kundige man die verfijnd de lijntjes weet uit te zetten die nodig zijn. Onderneemt direct actie als dit nodig is, en onderhandeld adequaat tussen de verschillende partijen.

Marjolijne is een vriendelijke, zorgzame vrouw. Ze heeft mij echt super bijgestaan.

Erg fijn begeleid in het proces

Zeer positief! Bij aanvang van het letselschadetraject hebben we in persoon kennis gemaakt wat ik erg fijn vond en daarna heeft Marjolijne me goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen via... Zeer positief! Bij aanvang van het letselschadetraject hebben we in persoon kennis gemaakt wat ik erg fijn vond en daarna heeft Marjolijne me goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen via mail en telefoon.

Heel prettig persoon. Als ‘slachtoffer’ in dit geval van een aanrijding dan is dat op zich al heftig. Al het geregel daaromheen komt er dan bij, wat ook het herstel in de weg zit. Dan is... Heel prettig persoon. Als ‘slachtoffer’ in dit geval van een aanrijding dan is dat op zich al heftig. Al het geregel daaromheen komt er dan bij, wat ook het herstel in de weg zit. Dan is het heel fijn als iemand daarin helpt, ontzorgt, ervaren en kundig is.

Goed. zeer vriendelijk en goed geholpen

Zeer goede ervaringen

Ze was zeer professioneel, behulpzaam en deskundig. Monica was er altijd voor me en zorgde ervoor dat ik op de hoogte was van alle ontwikkelingen. Ik ben zeer tevreden met haar diensten en zou haar... Ze was zeer professioneel, behulpzaam en deskundig. Monica was er altijd voor me en zorgde ervoor dat ik op de hoogte was van alle ontwikkelingen. Ik ben zeer tevreden met haar diensten en zou haar aan iedereen aanbevelen.