Na een jaar 'geploeterd' te hebben onder een rechtsbijstandverzekering, is mijn letselschade zaak met ferme en adequate handen overgenomen door Berlinda Meilink. Het contrast kon niet groter...Na een jaar 'geploeterd' te hebben onder een rechtsbijstandverzekering, is mijn letselschade zaak met ferme en adequate handen overgenomen door Berlinda Meilink. Het contrast kon niet groter zijn in positieve zin. Ze pakte het huidige dossier snel op en ik kreeg eindelijk professionele begeleiding en iemand met verstand van zaken. Het gehele traject kon ik op haar en haar eerlijke vragen, argumenten en adviezen bouwen. Uiteindelijk heeft zij gezorgd dat de schadezaak op een manier en moment is gesloten die bij mij past en goed voelde!
F Kasbergen
Professioneel, duidelijk en vasthoudend voor jou
Super geholpen,snelle reacties op vragen.
Fijne ervaring en goed geholpen
Tot nu toe zeer positief !
O
Mijn algemene ervaring met Ard Korevaar, specifiek met Joost Hartog, was uitstekend. Joost was invoelend, begreep goed wat voor mij belangrijk was en heeft daar altijd naar gehandeld. Hij...Mijn algemene ervaring met Ard Korevaar, specifiek met Joost Hartog, was uitstekend. Joost was invoelend, begreep goed wat voor mij belangrijk was en heeft daar altijd naar gehandeld. Hij antwoordde snel op mijn berichten, zat overal bovenop en reageerde pro-actief op situaties om mij zo veel mogelijk te ontzien. Naast de verzekeringsgerelateerde communicatie was er ook altijd ruimte voor een praatje over ditjes en datjes, iets wat een verademing is als je al jarenlang bezig bent om de gevolgen van een ongeluk te herkauwen. Joost communiceerde doortastend met de verzekering van de tegenpartij en is tot een eindregeling gekomen waar ik 100% tevreden mee ben. Ik kan alleen maar concluderen dat Joost steengoed is in zijn vak en ik ben blij dat ik destijds bij hem terechtgekomen ben.
Goed geholpen direct vanaf dag 1. Goede communicatie, handige inlog programma.
Erg tevreden. Bi intake duidelijke afspraken en goed nagekomen.