Ik heb een zeer positieve ervaring met Berlinda Meiling
Berlinda Meilink is een geweldige letselschade advocate. Zeer professioneel en zit er bovenop! Ik kan haar van harte aanbevelen.
Zeer goed
Prima!
Berlinda Meilink. Is de beste. professioneel een aanrader zeer ervaren vakkundig .uitstekend begeleiding. Correct behulpzaam luisterend oor . Honderd procent inzet.
Goed!!
Na een jaar 'geploeterd' te hebben onder een rechtsbijstandverzekering, is mijn letselschade zaak met ferme en adequate handen overgenomen door Berlinda Meilink. Het contrast kon niet groter...Na een jaar 'geploeterd' te hebben onder een rechtsbijstandverzekering, is mijn letselschade zaak met ferme en adequate handen overgenomen door Berlinda Meilink. Het contrast kon niet groter zijn in positieve zin. Ze pakte het huidige dossier snel op en ik kreeg eindelijk professionele begeleiding en iemand met verstand van zaken. Het gehele traject kon ik op haar en haar eerlijke vragen, argumenten en adviezen bouwen. Uiteindelijk heeft zij gezorgd dat de schadezaak op een manier en moment is gesloten die bij mij past en goed voelde!
F Kasbergen
Professioneel, duidelijk en vasthoudend voor jou
Zeer tevreden over hoe zij mijn belangen behartigd hebben
Berlinda is een heel fijn persoon om te communiceren! Luistert naar de wensen van en de problemen van de client.