Geeft duidelijke informatie, hou ons goed op de hoogte van de procedure.

Ben heel tevreden, goede behandeling en afhandeling. Heel tevreden over het contact, eerste gesprek thuis en daarna ook makkelijk te benaderen. Ben heel blij dat ik geholpen ben en dat dit mogelijk... Ben heel tevreden, goede behandeling en afhandeling. Heel tevreden over het contact, eerste gesprek thuis en daarna ook makkelijk te benaderen. Ben heel blij dat ik geholpen ben en dat dit mogelijk is gemaakt, zelf zou ik niet weten waar te beginnen.

Positief, echt heel erg positief. De enige partij die goed nazorg heeft geleverd.

Mijn ervaring met Ard Korevaar is dat alles zo goed en fijn als mogelijk voor je geregeld word .
Ik kan echt niet iets verzinnen wat niet correct gelopen is in mijn zaak.

Een goede ervaring. Je wordt snel geholpen en er wordt betrokkenheid getoond.

Snelle reacties. Vriendelijke mensen. Zeer goede indruk

Een prettige en professionele begeleiding waarbij we gerust onze belangen lieten vertegenwoordigen.

Ik was niet op de hoogte van de mogelijkheid van letselschade. Via via ben ik in contact gekomen met Diny de Neef. De ervaring is zeer goed. Duidelijke en goede informatie. Vriendelijke en prettige... Ik was niet op de hoogte van de mogelijkheid van letselschade. Via via ben ik in contact gekomen met Diny de Neef. De ervaring is zeer goed. Duidelijke en goede informatie. Vriendelijke en prettige zakelijke afhandeling. Voortdurend op de hoogte gehouden en voor mij een verrassende uitkomst dat ik alle kosten vergoed heb gekregen en een smartengeld uitkering.