Goed, ik heb het gevoel gehad dat ze betrokken was bij de schade en verder een prettige omgang gehad.

Prima en fijn in omgang

Positief! Contact is altijd positief verlopen en werd goed om de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Voelde me in het gehele proces gesteund door Marjolijne.

Heel vriendelijk rustig persoon met positieve en professional indruk. Komt afspraken na.
Zijn bereidheid, kennis en expertise heeft ons geholpen om onze onkosten terug te krijgen.

Een buitengewoon kundige vrouw die met een menselijk oog kijkt en handelt voor haar cliënten.

Ik ben als cliënt van Mr. Berlinda Meilink bijzonder tevreden over de behandeling van mijn zaak. Haar aanpak, vasthoudendheid en creativiteit zijn doorslaggevend geweest in de -voor mij- positieve... Ik ben als cliënt van Mr. Berlinda Meilink bijzonder tevreden over de behandeling van mijn zaak. Haar aanpak, vasthoudendheid en creativiteit zijn doorslaggevend geweest in de -voor mij- positieve uitkomst van de zaak. Naast het behaalde resultaat is voor mij ook de communicatie zeer belangrijk en deze is zeer correct gevoerd, te meer het een langdurige complexe kwestie betrof en toch steeds op de cruciale momenten de juiste acties zijn ondernomen. Als cliënt heb ik dan ook steeds het gevoel gehad dat mijn zaak écht serieus en persoonlijk werd behartigd.

Geweldig! Heel fijn en duidelijke gesprekken, volledig een luisterend oor en is ook erg betrokken bij de zaak.

Heel fijn contact gehad met Marjolijne. Is altijd heel duidelijk geweest en ik voelde mij heel erg gesteund.
Heb alle vertrouwen in haar gehad en het gevoel dat ze er alles aan heeft gedaan, waar ik recht op had en meer.

Fijne persoonlijkheid. Goede professional.

Heel fijn.
Kwam voor het eerst bij ons binnen en vertelde hoe we het gingen aanpakken.
Mijn vrouw had gelijk een goed gevoel en dat bleek ook het geval.