Positief! Joost is geduldig, weet wanneer hij waar op welke knop moet drukken en denkt goed mee. Hij is zowel naar de cliënt als zichzelf eerlijk en kritisch op een positieve manier. Joost...Positief! Joost is geduldig, weet wanneer hij waar op welke knop moet drukken en denkt goed mee. Hij is zowel naar de cliënt als zichzelf eerlijk en kritisch op een positieve manier. Joost heeft altijd voor ons klaargestaan ook buiten kantoortijden! Wij zijn hem heel erg dankbaar!
Goed en behulpzaam
Top vent. Denkt met je mee. Staat altijd voor je klaar. Zoekt altijd naar oplosingen. Zeker en aanrader..
Vakkundig, professioneel en daadkrachtig in persoonlijkheid en handelen
Ik ben erg fijn geholpen. Joost is eerst persoonlijk langs geweest, dat was een prettig gesprek. Daarna hebben wij contact gehad via de mail. Waar ik snel reactie kreeg en Joost ook steeds snel...Ik ben erg fijn geholpen. Joost is eerst persoonlijk langs geweest, dat was een prettig gesprek. Daarna hebben wij contact gehad via de mail. Waar ik snel reactie kreeg en Joost ook steeds snel actie ondernam.
Ik heb een positieve ervaring. Het is fijn dat er 1 persoon contactpersoon blijft en ik heb vaak gespoken met Ellis. Ze heeft goed inzichten gedeeld.
Goede advocate luistert goed en geeft het gevoel dat het goed komt.
Goede en vriendelijke communicatie, denkt goed mee wat de mogelijkheden zijn. Ik voelde me gehoord en begrepen. In het traject wel een aantal keer zelf achter dingen aan moeten bellen of vanuit mijn...Goede en vriendelijke communicatie, denkt goed mee wat de mogelijkheden zijn. Ik voelde me gehoord en begrepen. In het traject wel een aantal keer zelf achter dingen aan moeten bellen of vanuit mijn kant als eerste weer contact op moeten nemen over hoe de zaken ervoor stonden.
Zeer vriendelijk, bereikbaar en professioneel!
Ze is heel erg begripvol en meelevend. Weet wat en hoe ze het moet aanpakken.