Monica neemt de tijd voor je en is echt betrokken. Ze geeft je gelijk het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Ze komt haar afspraken altijd na. Aldus een zeer goede ervaring!
Fijne persoonlijkheid. Goede professional.
Goede en vriendelijke communicatie, denkt goed mee wat de mogelijkheden zijn. Ik voelde me gehoord en begrepen. In het traject wel een aantal keer zelf achter dingen aan moeten bellen of vanuit mijn...Goede en vriendelijke communicatie, denkt goed mee wat de mogelijkheden zijn. Ik voelde me gehoord en begrepen. In het traject wel een aantal keer zelf achter dingen aan moeten bellen of vanuit mijn kant als eerste weer contact op moeten nemen over hoe de zaken ervoor stonden.
Wij zijn zeer attent en goed geholpen.
Monica was en is zeer betrokken bij onze zaak, zonder haar hulp hadden wij niet de juiste wegen weten te bewandelen.Ze heeft ons volledig ontzorgt.
Monica heeft de letselschade goed afgehandeld. Ze is alleen moeilijk te bereiken.
Kundige vrouw, denkt goed mee, heeft ons goed bijgestaan in het revalidatieproces.
Goed, Monica is erg meelevend, legt dingen goed uit, heeft ons veel werk uit handen genomen en heeft de juiste kennis van zaken.
Ervaring was goed, goede opvolging en tergkoppeling, makkelijk bereikbaar, goede adviezen
Ik ben enorm blij met monica. Dankzij haar begeleiding en hulp heb ik een hoofdstuk van mijn leven kunnen afsluiten. En daar ben ik haar erg dankbaar voor!