Lesruimte / Faciliteiten / Lunch
Bereikbaarheid / Parkeren
Groepsgrootte
Niveau van de cursus

Henk Rosmulder

Goede en duidelijke uitleg en naslagwerk.

Matthijs van Rooijen

De gehele cursusdag zit prima in elkaar. Alles is keurig verzorgd, zowel alles wat van doen heeft met het opleidingsgedeelte tot aan de lunch. Wat ik heel prettig vindt is, dat er op een moment dat... De gehele cursusdag zit prima in elkaar. Alles is keurig verzorgd, zowel alles wat van doen heeft met het opleidingsgedeelte tot aan de lunch. Wat ik heel prettig vindt is, dat er op een moment dat dit past, tijd genomen wordt voor persoonlijke vragen ook wanneer dit buiten de cursusstof valt.

Groepsgrootte is prima. Ik denk dat er eventueel zelfs in iets grotere groepen gewerkt zou kunnen worden mits de deelnemers aan de gevorderdencursus ook daadwerkelijk toe zijn aan deze cursus (en... Groepsgrootte is prima. Ik denk dat er eventueel zelfs in iets grotere groepen gewerkt zou kunnen worden mits de deelnemers aan de gevorderdencursus ook daadwerkelijk toe zijn aan deze cursus (en dus ervaring hebben met AutoCad). Wat ik Jammer vondt dat er een behoorlijk aantal mensen aan de cursus deelgenomen hebben die de week ervoor de beginnerscursus hadden gedaan. Dit betekend voor de mensen die wel ervaring hebben met AutoCad dat de cursus iets vertraagd maar misschien nog belangrijker dat de mensen zelf niet met practische vragen komen. Dit is erg jammer omdat dit vaak erg practische en interressante vragen zijn en dus ook erg nuttig voor de collegacursisten. Ik denk dat het voor alle partijen nuttiger is om de gevorderdencursus te doen met mensen die daadwerkelijk een jaar ervaring hebben met AutoCad.

M. Kersten

Martijn Smits

Uitstekend

De expertise van de docent
De lunch

R. Masselink

Uitstekend

De algehele cursus was tot mijn volle tevredenheid, lesstof was goed met leuke opdrachten. Ik hanteer deze nog steeds.
Bij een volgende cursus zou ik weer CAD Accent kiezen.

Riel van B.A.M

Goed,netjes,duidelijk,leuk

kleine groep,veel aandacht,

Fokko de Vries

verbetering nodig

een grotere groep meer parkeerruimte nodig?

H. Schuur

Basis Cursus AutoCad

De manier van lesgeven werkt zeer direct, doordat docent direct kan kijken op jouw scherm wat je aan het doen bent. Cursus materiaal is zeer overzichtelijk.

De map met lesmateriaal zou wat mij betreft voor de hoofdstukken een aantal tabbladen mogen hebben.,

marc hendriks

Positief

de sterke punten :
de intresse van de docent in het lesgeven is zo hoog zijn dat je echt gemoteveerd wordt
de sterke punten :
bij het krijgen van de stof schakeld de docent snel om van het ene probleem van cursist a naar jouw probleem om dan snel en goed een uitleg te krijgen waarom en wat je fout doet

verbeteren van de het lespakket zou een opsomming kunnen zijn van alle toegepaste functies en handelingen die zijn behandeld in het boek
het thuis opnieuw doorlezen van het boek is dan...
het thuis opnieuw doorlezen van het boek is dan tijdrovend
overgens wordt er weinig via het boek gedaan zodat aantekeningen eigenlijk niet gemaakt kunnen worden zodat deze info verloren gaat
dit kan liggen aan de persoon die ik ben

Edwin van den Berg

Basis cursus autocad

Cursus begint vanaf de basis en in eenvoudige stappen en door het zelf ui te voeren is het goed te volgen.