nee

Sterke punten of zwakke punten

Ja de recepten , weetje en adviezen.

Eyckmans Rudi

Vlotte afhandeling

Sterke punten of zwakke punten

+ ruime uitleg op website
- verzendingskosten

Laura

Sterke punten of zwakke punten

Snelle levering. Duidelijke aangename website. Zou het wel handig gevonden hebben mocht ik een bevestigingsmail krijgen van Mijn aankoop.

Fijne webshop!

Sterke punten of zwakke punten

Goede en duidelijke website en razendsnelle levering

Nynke

De site van aromalifstyle inspireert mij om aan de slag te gaan met aromatherapie. Mooie foto's, heel veel info en vooral het enthousiasme en liefde voor de aromatherapie spreken mij aan.

Sterke punten of zwakke punten

Sterk punt is de snelle service. Alles was goed verpakt op een puntje na. De vullingen voor de aroma inhalators die ik o.a. had besteld, had ik liever apart verpakt gezien. Nu vond ik ze los in de... Sterk punt is de snelle service. Alles was goed verpakt op een puntje na. De vullingen voor de aroma inhalators die ik o.a. had besteld, had ik liever apart verpakt gezien. Nu vond ik ze los in de doos tussen het verpakkingsmateriaal en dat is minder hygienisch.

Bestellingen via de webshop. dit verloopt soepel, snel en netjes.

Leen

Eerste keer besteld, vlotte afhandeling en alles correct verlopen

Sterke punten of zwakke punten

Fijne website, overzichtelijk. Vlot besteld. Snel geleverd. Alles met zorg verpakt, in papier en karton en zelfs papiertape. Enkel de opvulling van de verzenddoos was nog plastic. Het zou tof zijn... Fijne website, overzichtelijk. Vlot besteld. Snel geleverd. Alles met zorg verpakt, in papier en karton en zelfs papiertape. Enkel de opvulling van de verzenddoos was nog plastic. Het zou tof zijn als daar ook nog een alternatief voor kan komen.

gerrit woudstra

informatieve website

Erg goed

Sterke punten of zwakke punten

snelle bezorging, producten zijn van prima kwaliteit