Anonieme

Goeie webstee heb alles gevonden wat ik nodig had. Wat ik wel vervelend vond dat ik geen tijd kon invullen voor het bezorgen. Verder prima service

Alles was op voorraad

Celine

Ik ben heel blij met Aromalifestyle! Ik heb de basiscursus gevolgd (alleen jammer dat er geen certificaat bij is) en hier ook grotendeels van de spullen voor gekocht. Het is erg gemakkelijk dat je... Ik ben heel blij met Aromalifestyle! Ik heb de basiscursus gevolgd (alleen jammer dat er geen certificaat bij is) en hier ook grotendeels van de spullen voor gekocht. Het is erg gemakkelijk dat je na één bestelling al gelijk met de praktijk opdrachten aan de slag kunt, en niet dat je alle spullen elders nog moet aanschaffen.
Vragen worden snel beantwoord.

Sterke punten of zwakke punten

Duidelijke info, bij de cursus zijn instructievideo's.
Duidelijke info, bij de cursus zijn instructievideo's.
Bij alle producten in de webshop kun je gemakkelijk vinden wat alles is en waar het voor dient. Het is compleet en zo simpel/duidelijk mogelijk gemaakt voor als je net begint met aromatherapie. Wat specifiekere materialen, voor als iemand al langer bezig is met aromatherapie, is ook aanwezig.

?

Lien Soap

Snelle reactie en een informatieve site! Ik ben fan!

Leen De Mulder

Alles tip top !

Zeer goed verpakt.

Gezondheidscentrum Lisse

Goed, snelle reactie via de mail. De website is nog wat wennen.

Sterke punten of zwakke punten

Ik deed 2 bestellingen achter elkaar en er werd keurig gereageerd en een verrekening gemaakt.

J de Jong

Voor het eerst wat besteld en dat is goed bevallen. Ga het zeker vaker doen

Vlotte levering

Super snelle bestelling. Maar ik had al gevraagd waarom ik niet onder de €20,- kon bestellen.? En dat vindt ik slecht dat ik geen antwoord krijg. Ik ben een klein bedrijf en kan niet altijd zoveel... Super snelle bestelling. Maar ik had al gevraagd waarom ik niet onder de €20,- kon bestellen.? En dat vindt ik slecht dat ik geen antwoord krijg. Ik ben een klein bedrijf en kan niet altijd zoveel bestellen. Gr sandra ?

?

Reactie Aromalifestyle:

Helaas hebben we je vraag over het minimum bestelbedrag niet gezien daarom hebben we geen antwoord kunnen geven. Onze excuses hiervoor . Maar waarom we een minimum orderbedrag hanteren kan je hier... Helaas hebben we je vraag over het minimum bestelbedrag niet gezien daarom hebben we geen antwoord kunnen geven. Onze excuses hiervoor . Maar waarom we een minimum orderbedrag hanteren kan je hier lezen:

Goed en correct service

Sterke punten of zwakke punten

Interessante productgerelateerde informatie. Duidelijk dat er eigen, bezielde research zit in de informatie en het gamma aan producten dat wordt voorgesteld