Heel behulpzaam en snelle levering

Behulpzaamheid
Duidelijke informatie

Eerste keer dat ik bestel dus geen ervaring

Snelle levering, prima product, alleen jammer dat de houdbaarheidsdatum nog relatief kort is.

Sterke punten of zwakke punten

Uitgebreide info op de website

Zeer goede kwaliteit producten en snelle levering

Sterke punten of zwakke punten

Zeer goede info en prima producten

Vlotte levering en een mooie website, thanxxx

Sterke punten of zwakke punten

Het gamma is precies wat ik zoek, waar je anders diverse winkels of webshops voor moet aflopen is nu gebundeld, tof !

Positief. Goede en degelijke informatie en fijne communicatie.

Sterke punten of zwakke punten

De kwaliteit van het product.

Mooie assortiment, duidelijke informatie, snelle levering. Alles prima!

Duidelijke website, goede informatie

Duidelijke website, goede informatie over producten, snelle afhandeling en levering. Zeer positieve ervaring.

Sterke punten of zwakke punten

Duidelijke website en goede, uitgebreide informatie over producten.

Levering was snel en netjes verpakt.

Sterke punten of zwakke punten

Snelle levering en keurige verpakking.

Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst en was tevreden met alles wat ik heb ontvangen. Het pakket bleek achteraf wel een flinke scheur in de verpakking te hebben. Gelukkig was alles nog... Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst en was tevreden met alles wat ik heb ontvangen. Het pakket bleek achteraf wel een flinke scheur in de verpakking te hebben. Gelukkig was alles nog heel.
Ik ben er nog niet echt aan toegekomen om te gaan experimenteren, maar mijn eerste weckfles met citrus azijn is al wel in de maak!

Sterke punten of zwakke punten

Veel informatie over de producten en allerlei leuke tips en recepten! Door de presentatie en alle leuke info raak je vanzelf enthousiast. Ben benieuwd naar de filmpjes die nog komen.