José Hagedorn

Heerlijke etherische oliën.

Sterke punten of zwakke punten

Ik zou graag makkelijker de diverse samenstellingen vinden zonder steeds opnieuw te moeten scrollen. Bijvoorbeeld door een zoekopdracht te kunnen geven voor bijv. een specifieke olie, waarbij dan... Ik zou graag makkelijker de diverse samenstellingen vinden zonder steeds opnieuw te moeten scrollen. Bijvoorbeeld door een zoekopdracht te kunnen geven voor bijv. een specifieke olie, waarbij dan alle verhoudingen met andere oliën plus hun werking te voorschijn komt. Verder een hele interessante site hoor met al die mogelijkheden.

P.E. van Oostenbrugge

Heel goed

Sterke punten of zwakke punten

Geen zwakke of sterke punten

M vd Wilden

Producten besteld

Sterke punten of zwakke punten

snelle, nette en duidelijke levering van de producten

Lind@roma

Prima producten en service!

duidelijke site

Judicley Gomes

Nu heb ik een vraag : ik wacht op mijn bestelling ORD 24556 van 8 /8/. En tot nu toe niets gekregen. Dat is echt niet fijn.

Sterke punten of zwakke punten

Communicatie met klant loopt niet snel.

Reactie Aromalifestyle:

Ik heb afgelopen maandag al contact met je opgenomen en het pakket is volgens PostNl afgeleverd. Mocht het niet bij jou zijn dan moeten we een onderzoek instellen maar hiervoor heb ik nog een... Ik heb afgelopen maandag al contact met je opgenomen en het pakket is volgens PostNl afgeleverd. Mocht het niet bij jou zijn dan moeten we een onderzoek instellen maar hiervoor heb ik nog een antwoord van je nodig. Ik hoor het graag.
Met vriendelijke groeten,
Monica

Moonen

Sterke punten of zwakke punten

Goede verpakking om de glazen potjes

JePureZelf

Top

Ruim assortiment.
Goede informatie, tips en ideeën.

Ella

Perfect

goed verpakt snelle levering

Petra

Snel en goede produkten

Janneke

Sterke punten of zwakke punten

sterk punt: ik had een nabestelling, via de website moet je dan 2 keer verzendkosten afrekenen. Daarvan kreeg ik 1 keer retour gestort. Dat vind ik nou service.