Greet

Interessante info over producten en verzorging

Sterke punten of zwakke punten

Benodigdheden zijn in de webshop

Sterke punten of zwakke punten

Sterke punten, snel geleverd. Bruikbare voorraden (niet teveel of te weinig), goed geprijsd.

Kuypers Rita

Goede filmpjes en uitleg makkelijk te volgen heel duidelijk

Sterke punten of zwakke punten

Goede doorverwijzing waar je de producten kunt bestellen

Marloes Comfurius

Mijn ervaringen zijn erg positief. De bestellingen worden altijd keurig verpakt en snel verzonden. De site is overzichtelijk en in vind snel mijn recepten.

Sterke punten of zwakke punten

Meer informatie over komboucha :-)

Roeliene

Sterke punten of zwakke punten

Hele mooie producten goede kwaliteit

Andriessen

Afspraken nakonen

Steven Bogaerts

+++++

Géén

Susanne van Toorn

Een hele goede ervaring met mijn eerste bestelling. Dank je wel. Daarnaast ben ik ik super blij met de zee aan informatie op de website die ik dan ook heel vaak gebruik. Ik zal in de toekomst zeker... Een hele goede ervaring met mijn eerste bestelling. Dank je wel. Daarnaast ben ik ik super blij met de zee aan informatie op de website die ik dan ook heel vaak gebruik. Ik zal in de toekomst zeker meer bestellingen plaatsen en denk er ook over na om eerdaags de basisworkshop aromatherapie te gaan doen. Je leest het; ik ben dus super enthousiast ?.

Sterke punten of zwakke punten

Uitgebreide info, uitgebreid assortiment & interessante workshops ??.

Kelly

Heel goede service, heel mooie producten en leuke website

Sterke punten of zwakke punten

Je vind heel veel op de site. Zoals grondstoffen, benodigdr producten zoals flesjes en potjed maar ook recepten, uitleg over verschillende dingen en dergelijke. Ik ben fan.

Vlotte levering, duidelijke website.

Sterke punten of zwakke punten

Te hoge transportkosten. Ik kreeg twee pakjes -weliswaar van twee bedrijven in Nederland- gelijktijdig geleverd, maar moest hiervoor wel 15 euro verzendingskosten betalen. (7,50 per verzending)