Darban Advies

Mobiele harde schijf vernietiging.

Beschrijf hier uw ervaring:

zeer snel en professioneel. maakt vooraf met de klant een praatje en legt alles zorgvuldig uit en laat ook zien wat ze doen.

valk

Archiefvernietiging

Beschrijf hier uw ervaring:

vriendelijke medewerkers, het was snel en goed geregeld

FCA

Archief vernietiging

Beschrijf hier uw ervaring:

Professioneel en snelle afhandeling. Vertrouwd gevoel !!

van Dun

Archiefvernietiging

Beschrijf hier uw ervaring:

Zeer goed. Nu weet ik zeker dat mijn archief vernietigd is met garantie dat niemand inzicht gehad heeft in mijn vertrouwelijke gegevens.

de groot

Mobiele archiefvernietiging

Uitstekende service!

S. Miltenburg

Harddisk vernietiging op onze locatie

Beschrijf hier uw ervaring:

Zeer prettig! Snel een afspraak kunnen maken. Binnen mum van tijd 866 harddisks vernietigd. Uitermate professioneel en vriendelijk personeel. Volgende keer maken wij zeker weer gebruik van jullie... Zeer prettig! Snel een afspraak kunnen maken. Binnen mum van tijd 866 harddisks vernietigd. Uitermate professioneel en vriendelijk personeel. Volgende keer maken wij zeker weer gebruik van jullie diensten.

Rietjens administraties

Het vernietigen van archief materiaal.

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik heb ASK gevonden via google/internet. De afspraak was snel gemaakt en contact met ASK prima.
Omdat e.e.a. in mijn garagebox stond, had ik gevraagd of de chauffeur mij even van te voren wilde bellen zodat ik op tijd bij de garagebox zou zijn. Ook dit ging prima.
Verwerking ging prima, met goed zicht voor mij op beeldscherm,
Ook betaling met pin is prima geregeld.
Dus voor mij zeker een succes.

Saskia

Archiefvernietiging van documenten

Beschrijf hier uw ervaring:

Prima! Het verliep vlot en kundig.

Van Heugten & Dekker belastingadv.

Legen papiercontainer en vernietigen harddisk

b.v. Sibylle IT

Mobiele Archiefvernietiging

Beschrijf hier uw ervaring:

Op de aanvraag werd snel gereageerd. De afspraak was ook snel gemaakt. De ASK-medewerker was al voor de afgesproken tijd aanwezig en zeer behulpzaam bij het ophalen van het archief. Het... Op de aanvraag werd snel gereageerd. De afspraak was ook snel gemaakt. De ASK-medewerker was al voor de afgesproken tijd aanwezig en zeer behulpzaam bij het ophalen van het archief. Het vernietigingsproces was goed te volgen d.m.v. de camera in de vrachtwagen. Ook het betalingsproces werd vakkundig afgehandeld. Al met al een snelle, efficiënte operatie voor een redelijke prijs.