Uitermate vriendelijke en servicegerichte behandeling.

Prima organisatie, zeer vriendelijk personeel en vakkundige uitvoering van de werkzaamheden.

Persoonlijk en service gericht contact. Reparatie naar tevredenheid uitgevoerd

Duidelijke prijsafspraak. Auto gebracht en was klaar op de afgesproken dag. Schade weer keurig hersteld. Van binnen was de auto ook nog schoongemaakt hoe fijn is dat.

2 keer mijn auto laten repareren, goede ervaringen. Vriendelijk en hebben ons goed op de hoogte gehouden.

Prettig en vriendelijk, duidelijk in de communicatie en geleverd zoals afgesproken

Zeer correct en vakkundig geholpen. Top bedrijf met echte vakmensen.

Marc Snijder

Goed bedrijf, vriendelijke medewerkers en zeer goede service! Erg tevreden!

Als eerste wil ik zeggen het spuitwerk is echt top gedaan, en kwa tijd ook meer dan prima.
maar het zijn de kleine dingen wat ik jammer vind een paar van de schroeven (die donker van kleur waren) in de wielkast zijn vervangen door pop nagels die zilver zijn dus zie je best snel, aan de onderkant van de bumper zat nog afplak tape en er mist aan de onderkant van de bumper een bevestiging clip.

Dus het totaal is voor mij een 5 waard.

Contact goed en alles prima geregeld. Alles volgens afspraak.