Mijn ervaring leert dat van telefoon tot bezoek aan het bedrijf iedereen bijzonder klantvriendelijk en vakkundig is. Afspraken worden nagekomen en resultaat is altijd optimaal. De prijs... Mijn ervaring leert dat van telefoon tot bezoek aan het bedrijf iedereen bijzonder klantvriendelijk en vakkundig is. Afspraken worden nagekomen en resultaat is altijd optimaal. De prijs kwaliteitverhouding is uitstekend.

Het contact met het bedrijf verliep prima. Snelle reactie op vragen en problemen.
Vanuit het bedrijf contact opgenomen met verzekeraar en expert. Nam mij werk uit handen Reparatie volgens afspraak verricht en binnen afgesproken tijd.

Super vriendelijk en servicegericht. Met een weer prachtig gerepareerde en een vrolijke grap ging in weer onderweg!

Vanaf het moment dat ik in aanraking kwam met Lammertink Rijssen hebben ze mij heel goed geholpen en geinformeerd over de schade aan mijn auto. Er is heel flexibel en meedenkend gehandeld. Ik ben... Vanaf het moment dat ik in aanraking kwam met Lammertink Rijssen hebben ze mij heel goed geholpen en geinformeerd over de schade aan mijn auto. Er is heel flexibel en meedenkend gehandeld. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de schade aan mijn auto.

Je wordt er goed geholpen en duidelijke uitleg met wat ze aan de auto gedaan hebben.

Heel positief. Auto was sneller klaar dan verwacht. Perfect, ook receptie voor de prettige ontvangst.

Heldere en duidelijke communicatie. Alles liep zoals afgesproken.

Betrouwbaar en houden zicht goed aan de afspraken
De schade aan mijn auto is goed hersteld en netjes afgeleverd Top

Correcte afhandeling, goed prijs en goed vakmanschap.

Keurige afhandeling van de schade