Afspraak prima nagekomen, prettige mensen, handige leenfiets, auto netjes gerepareerd. Wel erg lang moeten wachten (10 weken) tot de auto gerepareerd kon worden.
Personeel waren niet klantvriendelijk. Mijn schade werd gemeld dat door de storm ik schade heb geleden. Een dag van tevoren was de auto in de parkeerhaven geparkeerd. De mensen geloofden mijn...Personeel waren niet klantvriendelijk. Mijn schade werd gemeld dat door de storm ik schade heb geleden. Een dag van tevoren was de auto in de parkeerhaven geparkeerd. De mensen geloofden mijn verhaal niet.
Top geholpen. Schade was na een aantal uur alweer hersteld. Heel professioneel gedaan, leek alsof ik een nieuwe auto had.
Goed!! Ik werd voldoende geïnformeerd over de voortgang
Prima vriendelijke service! Uitstekende kwaliteit geleverd! Een aanrader!
Men behandeld de klant uitstekend Zeer vriendelijk personeel Schade prima hersteld
Uitstekend resultaat, vandaag de auto opgehaald en de volgende dag was hij klaar , en was hij gewassen en gestofzuigd . Ik ben erg tevreden !
Uitstekende en snelle service en schade netjes hersteld.
Na een vriendelijk ontvangst is er een schade rapport opgemaakt en ook meteen een afspraak om de schade te repareren. Ik kwam de auto ophalen en ben verheugd hoe ik de auto terug zag. Vakwerk...Na een vriendelijk ontvangst is er een schade rapport opgemaakt en ook meteen een afspraak om de schade te repareren. Ik kwam de auto ophalen en ben verheugd hoe ik de auto terug zag. Vakwerk afgeleverd. Nog even administratieve en financiële handelingen afgerond . Zeer vriendelijk geholpen! Zelfs mijn autoblad gewassen en binnenkant geheel schoongemaakt. Een aanrader als u auto schade heeft. MA Silleman Ballema