De schade aan mijn auto is netjes gerepareerd. En ik ben vriendelijk door de balie medewerker geholpen door goede informatie vooraf en ook nadat de schade hersteld was. Ik ben tevreden over de... De schade aan mijn auto is netjes gerepareerd. En ik ben vriendelijk door de balie medewerker geholpen door goede informatie vooraf en ook nadat de schade hersteld was. Ik ben tevreden over de afhandeling en de verrichtte reparatie.

Ben telkens weer verrast met het resultaat. Buitengewoon prettige en vakkundige bejegening.

Goede snelle service en klantvriendelijk.

Ik ben zeer goed geholpen rond de schade aan de auto die ik heb opgelopen.
Afspraken werden goed nagekomen en van het verloop van de reparatie werd ik goed op de hoogte gehouden.
Het...
Ik ben zeer goed geholpen rond de schade aan de auto die ik heb opgelopen.
Het resultaat is meer dan prima, daarnaast kreeg de herstelde auto ook een wasbeurt.
Hij zag er als nieuw uit.

ASN Autoschade Nootdorp heeft mij een goed en duidelijk advies gegeven over het herstellen van de schade aan mijn auto. Zij zijn bovendien zeer klantvriendelijk en servicegericht.

Vriendelijk geholpen, duidelijke afspraken en meedenkend met de klant.
De auto zag er als nieuw uit met zelfs een luxe wasbeurt.
Zeer tevreden. Hoop niet te vaak gebruik te hoeven maken...
Vriendelijk geholpen, duidelijke afspraken en meedenkend met de klant.
De auto zag er als nieuw uit met zelfs een luxe wasbeurt.
Zeer tevreden. Hoop niet te vaak gebruik te hoeven maken van ASN Autoschade Hoorn, maar zal zeker bij hen terugkomen als dit nodig is en een ander op ASN Autoschade Hoorn attent maken.

Zeer goede ervaringen, ze laten zien wat moet worden vernieuwd en aan het eind laten ze het zien als het hersteld is.

Fijn en snel geholpen als autobedrijf, zeer tevreden over het contact en het resultaat van het herstel.
Bedankt voor de samenwerking.
Frank Vaneman Automotive.

Komen afspraken goed na. Werk zeer goed uitgevoerd. Vriendelijk.