Contact was prima alles netjes verzorgd.

Vanaf het eerste telefonische contact tot aan de oplevering van de complexe schade veel begrip en zeer professionele aanpak tijdens het hele traject. Goede uitleg en perfecte reparatie waarbij ik... Vanaf het eerste telefonische contact tot aan de oplevering van de complexe schade veel begrip en zeer professionele aanpak tijdens het hele traject. Goede uitleg en perfecte reparatie waarbij ik geen verbeterpunten kan bedenken zelfs de tijdelijke auto was op vergelijkbaar niveau van mijn eigen auto. Ik vind het een geweldige prestatie om bij zo’n complexe schade geen verbeterpunten te kunnen bedenken omdat ik zelf heel kritisch ben en mij goed kan verplaatsen in het reparatie proces en mij onnodig zorgen maakte! Alleen maar complimenten voor dit hoogwaardige top bedrijf!

Afspraken zijn goed nagekomen,
onzichtbaar herstel en een hele nette schone auto afgeleverd

Zeer klantvriendelijke medewerkers, je wordt goed op de hoogte gehouden. Alles verloopt vlot en correct. Zeer aan te raden.

Ben zeer tevreden zoals de schade aan mijn auto is afgehandeld.
Vanaf het eerste contact had ik al vertrouwen in de kwaliteit van het bedrijf; prettige ontvangst en een mooie uitstraling. Ben zeer tevreden zoals de schade aan mijn auto is afgehandeld.
Ik kreeg een prima vervangende auto mee en was zeer tevreden met het uiteindelijke reparatieresultaat.
Het enige jammere, maar daar kan het bedrijf niets aandoen: er zat veel tijd tussen het eerste contact en het uiteindelijke opleveringsresultaat. Hoogstwaarschijnlijk heeft dit te maken met de goede naam van het bedrijf.

Hele goede service.

Klantvriendelijk, behulpzaam, proffesionaliteit en uitstekende services. wij brengen altijd onze bedrijfsauto's met schade na deze vestiging en ik ben telkens tevreden over het resultaat

Snelle service, meedenken in oplossingen.
Vervangend vervoer,
Duidelijke communicatie over reparatie en eventuele meerkosten,
Ontlasten van het regelen van diverse zaken met bv...
Snelle service, meedenken in oplossingen.
Vervangend vervoer,
Duidelijke communicatie over reparatie en eventuele meerkosten,
Ontlasten van het regelen van diverse zaken met bv verzekering.

Fijne jonge heer welke mij heeft geholpen voor, tijdens en na de reparatie.

Aanrader!

Keurig bedrijf , komen hun afspraken na , leenauto netjes voor elkaar .
Kortom dit bedrijf zou ik aanbevelen bij iedereen

Uitstekende service! Werd naar huis gebracht en de auto was zelfs gestofzuigd toen ik hem weer ophaalde!