Keurig de schade verholpen op de afgesproken tijd.

Van het begin tot het eind zeer goed geregeld.

Alles keurig netjes geregeld en goede communicatie

Met 18 schadevrije jaren bij mijn autoverzekering was mijn ervaring met schadeherstel bedrijven nagenoeg nihil. Na eerder telefonisch contact om een herstelafspraak te maken werd ik vriendelijk... Met 18 schadevrije jaren bij mijn autoverzekering was mijn ervaring met schadeherstel bedrijven nagenoeg nihil. Na eerder telefonisch contact om een herstelafspraak te maken werd ik vriendelijk ontvangen toen ik de auto voor herstel kwam inleveren bij ASN Nootdorp. Tevens was een leenauto beschikbaar. Na enige uitleg van de werkwijze met de schakelauto, type Leon, beschikte ik weer over eigen vervoer. De inschatting was dat ik mijn auto gedurende een kleine werkweek zou moeten missen ( van 5-12 tot maximaal 12-12). Op 11-12 werd ik gebeld dat ik mijn gerepareerde auto weer na 15.00 uur die dag kon ophalen. De uitgevoerde hersteloperatie werd door de chef uitgebreid toegelicht. Ergo, ik ben een tevreden klant.

Heel goed. Snel en goed hersteld

Ben ik door Sylvia prima geholpen, auto is fantastisch gerepareerd, vervangende auto snel geregeld, mijn dank voor.

Ik ben zeer snel en vakkundig geholpen goede uitleg en heel vriendelijk.

Zeer vriendelijk klantencontact en mijn auto werd na reparatie keurig thuis bezorgd.

Feitelijk heel netjes alle beschadigingen hersteld. Blij mee.

Het belangrijkste is natuurlijk dat de schade professioneel en kwalitatief goed wordt hersteld en daar was zeker sprake van. De auto stond tijdig weer spic en span klaar om gehaald te worden en... Het belangrijkste is natuurlijk dat de schade professioneel en kwalitatief goed wordt hersteld en daar was zeker sprake van. De auto stond tijdig weer spic en span klaar om gehaald te worden en zelfs een dag eerder dan dat ik zelf had aangegeven als deadline. De sfeer in het bedrijf is gemoedelijk, open en voelt meteen vertrouwd.