Het was snel geregeld. komt afspraken na

Top service, alles is goed gerepareerd zoals afgesproken. Ze zijn deskundig en bovenal heel vriendelijk.

Super klant vriendelijk! Komen afspraken na en houden je goed op de hoogte. Het proces wordt goed uitgelegd. Zelfs 17:55 bellen ze je nog op om je te informeren waar veel andere bedrijven zullen... Super klant vriendelijk! Komen afspraken na en houden je goed op de hoogte. Het proces wordt goed uitgelegd. Zelfs 17:55 bellen ze je nog op om je te informeren waar veel andere bedrijven zullen denken ik bel de klant morgen wel en ik sluit de computer vast af. En natuurlijk het allerbelangrijkste: auto ziet er weer top uit!

Telefonisch een afspraak gemaakt , zeer klantvriendelijk te woord gestaan.
Goede service en perfect advies gekregen
De auto was binnen 2 dagen klaar en zeer goed afgewerkt. Telefonisch een afspraak gemaakt , zeer klantvriendelijk te woord gestaan.
Goede service en perfect advies gekregen
De auto was binnen 2 dagen klaar en zeer goed afgewerkt.
Afspraken zijn fantastisch nagekomen..

De schade is uitstekend hersteld. Daarnaast is de gewassen en schoongemaakt. Het bedrijf verdient een dikke pluim!

Ze hebben mij Audi Q2 perfect gemaakt
Je ziet er helemaal niks meer van

Wij hebben de auto bij ASN gebracht en vanaf het eerste welkom werden we uiterst vriendelijk en correct behandeld.
Direct bleek de kennis van schade aan voertuigen groot.
Bij het ophalen...
Direct bleek de kennis van schade aan voertuigen groot.
Bij het ophalen van onze auto zagen we dat de schade perfect was hersteld. Niets dan lof.

Schade netjes hersteld. Echter nog niet helemaal klaar. Nieuwe bumper is besteld maar nog niet aanwezig. Afspraak hiervoor op dinsdag 19 september.
Wat wel opviel is dat auto van binnen niet...
Wat wel opviel is dat auto van binnen niet mooi schoon is afgeleverd. Nog veel stof in het interieur. Mogelijk dat dit pas gedaan wordt op 19 september.

Na het maken van de afspraak stond de kernactiviteiten keurig klaar. Twee dagen later was de schade hersteld. Voor zover ik kan beoordelen volledig onzichtbaar. En de auto gewassen en uitgezogen.... Na het maken van de afspraak stond de kernactiviteiten keurig klaar. Twee dagen later was de schade hersteld. Voor zover ik kan beoordelen volledig onzichtbaar. En de auto gewassen en uitgezogen. Kortom: ik ben zeer tevreden

Goede service en vakkundig herstel