Mijn contact met ASN Autoschade Zijdepark Bergamanbacht is ontstaan toen mijn vrouw na een aanrijding de schade had laten herstellen. Bij het ophalen waren wij zeer tevreden over het resultaat en... Mijn contact met ASN Autoschade Zijdepark Bergamanbacht is ontstaan toen mijn vrouw na een aanrijding de schade had laten herstellen. Bij het ophalen waren wij zeer tevreden over het resultaat en het contact. Direct heb ik gevraagd wat de kosten zouden zijn om een aantal kleine beschadigingen te laten herstellen. De prijs was goed en heb gelijk een afspraak gemaakt. Bij het wegbrengen van de auto heb ik gevraagd of de auto sneller klaar kon zijn in verband met een uitvaart. DE auto was zelfs een dag eerder klaar dan afgesproken. Ik zal dit bedijf aanraden aan ieder die mij zou vragen waar ze hun schade zouden kunnen laten herstellen.

Top bedrijf! Denken altijd mee met de klant. Je wordt hier vriendelijk te woord gestaan. De schade netjes en vakkundig gerepareerd. En ik kon snel terecht.

Goede service, netjes geholpen, leenauto geen probleem en auto vakkundig hersteld

Vlug en prettig contact, alles wordt goed geregeld en netjes afgehandeld. Auto prachtig hersteld. Aanrader!

Zeer klant vriendelijk, goed werk verricht ,en een keurige auto weer opgehaald.

Reparatie is in 2 fases gedaan. 1e was zonder meer goed maar de 2e was ronduit slecht velg in te lichte kleur gespoten. Opgelost door originele nieuwe velg.
Bij ophalen van de auto kreeg ik...
Bij ophalen van de auto kreeg ik van de monteur nog een bijdehante opmerking volgende keer wel je auto eerst wassen. Met andere woorden mijn fout als er een verkeerde kleur gespoten wordt en dit ook nog niet eens gezegd wordt bij het ophalen. Gewoon schandalig.

Mijn ervaring met ASN Autoschade Boll Bunnik is positief. Vriendelijke mensen en er wordt goed werk geleverd.

Helaas na een week na aankoop parkeerplaatsschade aan mijn nieuwe auto.
Maar ook dit keer weer - net als bij mijn vorige auto(s) (helaas) prachtig gerepareerd.
Hele klantvriendelijke...
Helaas na een week na aankoop parkeerplaatsschade aan mijn nieuwe auto.
Hele klantvriendelijke ontvangst. Tevreden klant.

Plezierig contact, maar vooral to the point. Ze waren gewoon duidelijk dat het een aantal weken kon duren, voordat ze mijn auto konden repareren. Auto is perfect gerepareerd en de service is echt top!